•  
  Ordered today, shipped monday.
 •  
  Call (0172) 577 147.
 •  
  Free shipping (Netherlands) from € 60,-
 •  
  Chat live with us.

Inside Skirt

Inside Skirt

Het vergeten stuk van het rund

De flank wordt door slagers de vang genoemd en daaruit haal je een paar prachtige stukken voor op de grill. Voorbeelden hiervan zijn de inside skirt, de outside skirt en de flank steak. Deze kun je alleen snijden van een echt vleesrund, dan zijn de stukken mals en sappig. De inside skirt wordt gebruikt voor churrasco en fajita's. De inside skirt kent een grove draad en is echt een voorbeeld van vergeten rundvlees.

Héérlijk vlees, snel klaar

De Inside skirt is een langgerekte steak. Zoals de naam al aangeeft is deze iets meer naar binnen te vinden op de flank. Je ziet een klein beetje vet en een grove draad. Snij het stuk vlees na bereiding dwars op de draad. Je zult dan niet geloven hoe mals het is en hoeveel rijker aan smaak dan een biefstuk. 13-14 minuten op de grill, één keertje draaien en serveren met wat grofzout. Je zult genieten. Hoewel de inside skirt misschien niet zo mooi oogt, de vezel is wat grof en je ziet een paar puntjes vet, is het echt heerlijk rundlvees. Na bereiding op de barbecue ziet het er wel prachtig uit en de smaak fantastisch. Je Snijdt de inside skirt dwars op de draad en serveert deze met bijvoorbeeld een chimichurri. Inside skirt is te koop bij Beef&Steak en je kunt kiezen uit Wagyu, USA Grain-Fed, Black Angus en zelfs van het Wroetvarken snijden we dit heerlijke stuk.

Meer weten?

Bel ons gerust als u meer zou willen weten over dit mooie stuk, u kunt ons bereiken op: 0172-577147. Tevens is het mogelijk een e-mail te sturen naar: info@beefensteak.nl

Set Descending Direction

4 Item(s)

Looking for something special?

We would love to help you.