•  
    Vandaag besteld, maandag verzonden.
  •  
    Bel (0172) 577 147.
  •  
    Gratis verzenden in Nederland v.a. € 60,-
  •  
    Chat live met ons.
Dry-Aged (21 dagen dry-aged)

Dry-Aged (21 dagen dry-aged)

Dry-Aged (21 dagen dry-aged)

Dry Aged rundvlees is echt iets bijzonders. Het proces van dry aging betekent dat het vlees wordt gerijpt, zodat er zich meer smaken ontwikkelen. Het vlees wordt wat donkerder aan de buitenkant, maar dat is precies de bedoeling. Nog nooit proefde je zoveel smaak in vlees! Bij de bereiding dient u er rekening mee te houden dat het alleen nog rood of rosé klaargemaakt gaat worden, anders verliest het heel veel smaak. Op de juiste manier gegrild en goed nagegaard is dit één van de smakelijkste stukken.

Een mooie timelapse van het Dry-aging proces vindt u hier:

Van hoog naar laag sorteren

3 artikel(en)

Zoekt u iets heel speciaals?

Wij helpen u graag.

Gratis Basting Kwast
& iedere week scherpe aanbiedingen
Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang gratis basting kwast bij je bestelling