•  
    Vandaag besteld, overmorgen in huis.
  •  
    Bel (0172) 577 147.
  •  
    Gratis verzenden in Nederland v.a. € 60,-
  •  
    Chat live met ons.
prev next
BBQ Tip
Entrecote Varkensvlees

BBQ Baby Back Spareribs

Goed bevleesde baby back spareribs per stuk verpakt
Herkomst: België Opslagconditie: Diepvriesproduct ≤ -18ºC

* Verplichte velden

€ 7,95 Incl. BTW
- +
€ 7,95 Incl. BTW
Artikelnummer: 1201

Beschikbaarheid: Op voorraad


Bestel nog €60 voor gratis verzending
Beschrijving

De optimale baby back spareribs voor op de BBQ. Mooi en gelijkmatig bevleesd en heerlijk van smaak. Dit type vlees blijft bij langdurig garen toch heerlijk sappig.

Inmiddels zijn er al vele prijzen gewonnen tijdens diverse BBQ-wedstrijden met deze spareribs, waaronder:

1e plaats op Grillstock 2017 (UK)

 

Zelf spareribs maken :

Bereiding

Laat de spareribs op kamertemperatuur komen. Verwijder vervolgens het vlies aan de onderkant. Dit gaat heel gemakkelijk met behulp van een platte schroevendraaier of een ander plat, bot gereedschap. Kruid de spareribs naar eigen smaak minimaal 1 uur van te voren.

Plaats de spareribs indirect boven het vuur op ongeveer 105-120 graden. Laat de spareribs 2,5 tot 3 uur op deze temperatuur garen. Haal vervolgens de spareribs van het vuur en pak deze in aluminiumfolie, samen met wat vloeibare boter en basterdsuiker. Plaats de ingepakte spareribs terug en gaar nog 1,5 tot 2 uur door op dezelfde temperatuur. Pak de spareribs uit. (Let op: de spareribs en de folie zijn heel heet, gebruik dus hittebestendige handschoenen)

Plaats de spareribs nu weer terug op het rooster en smeer in met je favoriete BBQ-saus. Laat nog ongeveer een uurtje doorgaren tot de gewenste bite is behaald. Smeer de spareribs tussendoor iedere 20 nog even in met de saus.

Recepten
Extra informatie
Herkomst België
Ingrediëntendeclaratie 100% varkensvlees
Allergie Allergenenvrij, Glutenvrij, Lactosevrij, MSG-vrij, Notenvrij
Opslagconditie Diepvriesproduct ≤ -18ºC
Rijping Niet gerijpt
Manier van afmesten Niet van toepassing
Bereidingsmethode Barbecue, Oven
Reviews

Klantenreviews 5 item(s)

Prima product
Mooi stukje rib met veel vlees. Klaargemaakt via de 3-2-1 methode op de smoker.. Recept gebruikt van Mele Best , Kentucky whiskey ribs. Heerlijke malse ribs. Gaan we zeker vaker bestellen.
product
Review by Erik / (Geplaatst op 27-04-2018)
Verrukkelijk!
Ingesmeerd met mosterd en zelfgemaakte rub. 4 uur zonder Texas Crutch bij 105 Celsius. Ze hadden nog een beetje bite, hou zelf niet van "fall of the bone". Helemaal top!
product
Review by Jean-Marc / (Geplaatst op 23-04-2018)
super ribs
echt hele lekkere ribs, gaan we vaker bestellen
product
Review by Wilbert / (Geplaatst op 21-04-2018)
Echte kwaliteit
Ben producten van beef&steak relatief kort geleden gaan uitproberen. Deze ribs zijn meer dan uitstekend van kwaliteit!
Goed geportioneerd, mooi bevleesd en na 3-2-1 bereiding ongelofelijk mals en sappig. Als deze ribs de maatstaf zijn voor de kwaliteit van de overige producten, gaan wij met beef&steak een heerlijke bbq zomer tegemoet!
product
Review by Arend / (Geplaatst op 09-04-2018)
Sappige ribs
Low en Slow volgens de 3-2-1-methode bereidt. Vlees was supermals!!! Niet eerder zo'n sappig resultaat gehad.
product
Review by Roy / (Geplaatst op 24-01-2018)

Schrijf uw eigen review

Hoe waardeert u dit product? *

 
1 1 ster
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
product

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

Zoekt u iets heel speciaals?

Wij helpen u graag.

Rating: 9.2, gebaseerd op 12631 beoordelingen.