•  
  Vandaag besteld, morgen in huis.
 •  
  Bel (0172) 577 147.
 •  
  Gratis verzenden in Nederland v.a. € 60,-
 •  
  Chat live met ons.

BBQ-IJs

BBQ-IJs

Speciaal voor Beef&Steak heeft IJssalon Cadore, uniek in Nederland, BBQ-ijs ontwikkeld. Bijzondere smaken die goed passen bij een heerlijk stuk vis of vlees van de BBQ. En nu online te bestellen via de website van Beef&Steak.

IJssalon Cadore opende in 1993 haar deuren als dé IJsspecialisten van het Groene Hart en Omstreken. Inmiddels is het ijs van Cadore, dat op basis van een traditioneel Italiaans recept bereid wordt, overal bekend en komt men van heinde en verre naar de ijssalons van Cadore, in Hillegom en Aalsmeer, om de speciale smaken te proeven en familie en vrienden er thuis mee te verrassen.

BBQ-IJS is de nieuwe smaaksensatie van deze zomer! IJs dat bestemd is voor bij BBQ gerechten. Geïnspireerd door chef-kok Norman Pondman, zijn er een aantal heerlijke recepten bedacht die je kunt gebruiken voor vis of vleesgerechten van de BBQ. Meer informatie over deze bijzondere recepten is te lezen op de website van: www.beefensteak.nl

Met uiterste zorg wordt het BBQ-IJS verpakt. Dankzij het Foodnetwerk wordt het BBQ-IJS bezorgd in een koelbox die zo goed koelt dat diepvries gegarandeerd als diepvries aankomt. Ook een tijdige levering is gegarandeerd, je krijgt vooraf te horen hoe laat de chauffeur komt. De koelbox gaat mee terug, dat is beter voor het milieu.

Geniet er van!

De IJS-specialisten van IJssalon Cadore

Van hoog naar laag sorteren

2 artikel(en)

Zoekt u iets heel speciaals?

Wij helpen u graag.

Rating: 9.1, gebaseerd op 11827 beoordelingen.