•  
    Kies zelf je leverdag
  •  
    Bel (0172) 577 147.
  •  
    Gratis verzenden in NL v.a. € 70,-
  •  
    Achteraf betalen (Klarna)
Flank Varkensvlees

Pork Belly Burnt Ends Pakket

Pork Belly Burnt Ends, wie kent ze niet? Als je dit niet kent, heb je echt wat lekkers gemist de laatste jaren. Langzaam gegaarde en gerookte stukjes varkensbuik met je favoriete rub. Daarna nog even gesmoord in een pannetje met heerlijke BBQ saus voor een pittige of zoete twist. Smullen!

Dit pakket bevat alles om dit zelf helemaal na te maken! De groente moet je er even bij verzinnen of maak gewoon eens lekkere Aardappel-Courgette koekjes! Als je alles in dit pakket bestelt, ontvang je ook nog eens 10% korting op alle ingredienten!. Bij het bestellen kun je kiezen uit zoete en pittige sauzen, je kunt zelf aangeven wat je voorkeur heeft.

Pittig: dan kies je voor Cowtown "Night of the Living" of Smokey Goodness Holy Smoke That's Hot

Alle overige sauzen die je kunt kiezen zijn zoete en uitermate geschikt om je pork belly burnt ends lekker zoet te maken! Eet smakelijk.

Herkomst: Nederland Opslagconditie: Diepvriesproduct ≤ -18ºC

Van: € 12,52

Tot: € 35,88

€ 0,00

Normale prijs: € 0,00

Incl. BTW
Artikelnummer: 3023

Beschikbaarheid: Niet op voorraad

Kies zelf je leverdag
Bestel nog €70 voor gratis verzending
Beschrijving
Alles in één pakket om thuis de lekkerste burnt ends te maken. Ideaal als snack of lunch.
Bereiding

Zorg dat de temperatuur van de barbecue/smoker tussen 110°C en 130°C staat voor indirect bereiden

Voeg 2 a 3 kersen chunks toe voor de rooksmaak

Haal het buikspek uit de verpakking en snij deze in blokjes

Kruid deze met de rub

Doe de blokjes in een ovenvaste schaal of op een verhoging en plaats deze op de barbecue/smoker

Rook het geheel zo’n 2 tot 2½ uur

Neem een aluminium pan en voeg de gerookte blokjes buikspek toe

Voeg de bruine suiker en de honing toe

De plakjes boter hier en daar tussen de blokjes stoppen

Bedek de pan met aluminiumfolie en zet deze terug op de barbecue /smoker en laat het nog een uur tot 1½uur garen totdat het lekker mals is.

Giet het vocht uit de pan in een schaaltje en voeg de sauce , appelsap en gelei toe

Meng het geheel en laat nog circa 5-10 minuten doorgaren

Recepten
Extra informatie
Herkomst Nederland
Ingrediëntendeclaratie Nee
Allergie zie ingrediënten
Opslagconditie Diepvriesproduct ≤ -18ºC
Rijping Niet van toepassing
Manier van afmesten Niet van toepassing
Gewicht Nee
voedingswaarde Nee
Reviews

Schrijf uw eigen review

Hoe waardeert u dit product? *

 
1 1 ster
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
product

Zoekt u iets heel speciaals?

Wij helpen u graag.