•  
  Vandaag besteld, morgen in huis.
 •  
  Bel (0172) 577 147.
 •  
  Gratis verzenden in Nederland v.a. € 60,-
 •  
  Chat live met ons.
Smoke&BBQ

Smoke&BBQ

Smoke&BBQ

Voor alle leden van de Smoke&BBQ groep op Facebook hebben wij een speciale aanbieding voor de Paasdagen. Met de kortingscode die wij via de groep publiceren, krijg je 15% korting op alle producten op deze pagina.

Smoke&BBQ Facebook

Hieronder vindt u een selectie van een aantal prachtige producten die perfect zijn voor op de BBQ. Met de passie die u heeft zal de bereiding geen probleem zijn. Uiteraard vinden we het leuk om de resultaten te zien. U kunt dit uiteraard delen op de Smoke&BBQ pagina, maar ook naar ons sturen. Wie weet maakt u dan ook direct kans op Beef&Steak shoptegoed. Wij belonen namelijk iedere week de leukste en lekkerste recepten!

U kunt de foto's en reacties uiteraard mailen naar info@beefensteak.nl of via een privebericht sturen via onze Facebookpagina

Contact

Voor vragen over onze producten kunt u altijd bellen met 0172-577147 of een e-mail sturen naar info@beefensteak.nl Wij zijn iedere werkdag bereikbaar tussen 9:00 uur en 17:00 uur. Afhalen kan op deze dagen én op zaterdag van 09:00 tot 13:00.

Van hoog naar laag sorteren

11 artikel(en)

Zoekt u iets heel speciaals?

Wij helpen u graag.

Rating: 9.1, gebaseerd op 12050 beoordelingen.