•  
  Kies zelf je leverdag
 •  
  Bel (0172) 577 147.
 •  
  Gratis verzenden in Nederland v.a. € 60,-
 •  
  Chat live met ons.

Doe mee met de Januari Challenge

BBQ-fanaten en vleesliefhebbers opgelet! Maak de maand Januari bijzonder met de lekkerste barbecuerecepten van Beef&Steak in de Januari Challenge. Bereid elke week een heerlijk recept en maak kans op de hoofdprijs! 

Aanmelden kan tot en met 7 januari, en het aantal plekken is gelimiteerd. Dus wees er snel bij!  Klik hier om je in te schrijven

Wat houdt de challenge in?

In de Januari Challenge maak je elke week, in totaal 4 weken, een door ons ontwikkeld recept (zie onderaan voor de recepten per week). Of je de gerechten bereidt in de pan, in de oven of op de barbecue is helemaal aan jou. Na afloop van de bereiding plaats je een foto van jouw gerecht in een speciaal opgerichte Facebookgroep met nog veel meer barbecue liefhebbers. 

Doe je elke week mee, dan maak je kans op de hoofdprijs: Thermapen (kleur naar keuze) t.w.v. €89,95 plus Rub- en sauspakket t.w.v. € 50,-! Alle deelnemers ontvangen sowieso een cadeaubon t.w.v. €15, vrij te besteden op onze website. 

Klik hier om je in te schrijven. 

Complete pakket

Het complete pakket met daarin de vier stukken vlees zijn vooraf te bestellen. Het enige wat jij moet doen is de overige ingrediënten halen en je kunt beginnen. De link komt later op de website te staan.

In de Januari Challenge ga je aan de slag met rosbief, spareribs, kip en fazant. Dat is genieten toch?!

Alle recepten zijn voor 4 personen.

Recepten per week:
Week 1 (4-10 januari): Rosbief met kruidenkorst
Week 2 (11-17 januari): Gegrilde Spareribs
Week 3 (18-24 januari): Jagermeister Kip
Week 4 (25-31 januari): Fazant met pata negra

Rating: , gebaseerd op beoordelingen.