•  
  Kies zelf je leverdag
 •  
  Bel (0172) 577 147.
 •  
  Gratis verzenden in Nederland v.a. € 60,-
 •  
  Chat live met ons.

Doe mee met de November Challenge

*HELAAS IS DE INSCHRIJVING GESLOTEN*

BBQ-fanaten en vleesliefhebbers opgelet! Maak de maand november bijzonder met de lekkerste barbecuerecepten van Beef&Steak in de November Challenge. Bereid elke week een heerlijk recept en maak kans op de hoofdprijs! 

Aanmelden kan tot en met 1 november, en er is slechts plek voor 50 deelnemers. Dus wees er snel bij!  Klik hier om je in te schrijven

Wat houdt de challenge in?

In de November Challenge maak je elke week, in totaal 4 weken, een door ons ontwikkeld recept (zie onderaan voor de recepten per week). Of je de gerechten bereidt in de pan, in de oven of op de barbecue is helemaal aan jou. Na afloop van de bereiding plaats je een foto van jouw gerecht in een speciaal opgerichte Facebookgroep met nog veel meer barbecue liefhebbers. 

Doe je elke week mee, dan maak je kans op de hoofdprijs: een Petromax Outdoor Cooking pakket t.w.v. € 150,- en een Wagyu Rib Eye! Alle deelnemers ontvangen sowieso een cadeaubon t.w.v. €15, vrij te besteden op onze website. 

Klik hier om je in te schrijven. 

Complete pakket

Het complete pakket met daarin de vier stukken vlees zijn vooraf hier te bestellen voor €75 euro. Het enige wat jij moet doen is de overige ingrediënten halen en je kunt beginnen. Bij aanschaf van het hele pakket krijg je 2 theedoeken, een basting kwast en twee zakjes rubs van ons gratis. 

In de November Challenge ga je aan de slag met runderwangen in rode wijn, pork belly burnt ends, lams achterschenkels met noten en cranberies en gepekelde oerhammetjes in donker bier. Dat is genieten toch?!

Alle recepten zijn voor 4 personen.

Recepten per week:
Week 1 (2-8 november): Pork Belly Burnt Ends   
Week 2 (9-15 november): Runderwangen in Rode Wijn
Week 3 (16-22 november): Lams achterschenkels met noten en cranberries
Week 4 (23-29 november): Oerhammetjes in donker bier  

Rating: , gebaseerd op beoordelingen.