•  
  Kies zelf je leverdag
 •  
  Bel (0172) 577 147.
 •  
  Gratis verzenden in Nederland v.a. € 60,-
 •  
  Chat live met ons.

Klaar voor Vaderdag!

Op zondag 21 juni is het Vaderdag: de kans om je vader eens extra te verwennen. Hoe kan dat beter dan met een cadeau voor zijn geliefde barbecue. Zo kan hij nog lekkerdere (vlees)gerechten bereiden. Natuurlijk met het vlees van Beef&Steak.

We hebben speciaal voor deze bijzondere dag een aantal bijzondere accessoires ingekocht.

Meater+ draadloze thermometer (€ 109)

Ideaal voor het meten van de kerntemperatuur van het vlees en de omgevingstemperatuur van je BBQ, Grill, of Smoker. Onmisbaar bij de bereiding.

Zayiko Damast Messen (vanaf € 79)

De scherpste messen ter wereld, gemaakt van Japans damaststaal. Uniek en schitterend om te zien. Wij garanderen een blije pa!

Braaimaster Braais (vanaf € 1790)

Mooi vormgegeven dubbelwandige braais, voor naast je buitenkeuken of als complete buitenkeuken. Bestel nu bij ons, dan heb je hem gegarandeerd voor Vaderdag in huis.

Petromax assortiment

Petromax komt steeds met nieuwe ideeën voor outdoor cooking. Altijd innovatief en van een uitstekende kwaliteit. Al eens gedacht aan een Petromax Dutch oven, een Driepoot, of een vuurtafel? Wij hebben een breed assortiment in huis.

BBQ Boeken (vanaf €12,95)

Je pa bereidt heerlijk gerechten op de BBQ. Maar hij is ook vast in voor iets nieuws. Verblijd hem daarom met een of meer BBQ- boeken. Wie weet laat hij zijn nieuwe recepten en technieken zien op jullie family barbecue.

Bierpakketten (vanaf € 11,95) en losse bieren (vanaf €2,49)

Speciaal bieren passen prima bij verschillende soorten vleesgerechten. Een wat zwaarder bier voor bij stoof- en wildgerechten en een lichter bier bij zelfgemaakt spareribs. Verras je vader eens met een bierpakket van bijvoorbeeld Bird Brewery.

Cadeaubonnen (vanaf € 5)

Wil je de keuze aan de goede man zelf laten, geef hem dan een van onze cadeaubonnen. We verkopen digitale bonnen, gewone bonnen en bonnen voor een workshop, waardoor je vader nog meer geheimen van de BBQ leert kennen. Meteen bestellen dus!

Rating: , gebaseerd op beoordelingen.