•  
  Kies zelf je leverdag
 •  
  Bel (0172) 577 147.
 •  
  Gratis verzenden in Nederland v.a. € 60,-
 •  
  Chat live met ons.

Paasrecepten

Met pasen maken we allemaal graag iets lekkers om met vrienden en familie samen te genieten. We helpen je graag met een paar suggesties en recepten. Lamsvlees is natuurlijk klassiek. Denk aan een heerlijk lamsrack of probeer eens lams t-bones, lamsbout of lamsfilet. Aan lamsschenkel had je vast niet gedacht, probeer eens het recept 'lamsschenkel met perzische kruiden'.

Het hoeft niet per se lamsvlees te zijn. Zalm is altijd een goed idee met pasen, rook het zelf of gaar een zalmfilet op de barbecue.

Denk ook eens aan een varkensnek, die kun je langzaam garen, snel garen maar ook konfijten. Een mooi stukje varkensvlees met heel veel smaak is Iberico. Probeer eens de iberico cabecero steaks en verbaas je over zoveel smaak! Wil je iedereen een plezier doen, zeker de kinderen, maak dan spareribs op de low&slow methode.

Rundvlees doet het ook uitstekend op het paasdiner. Probeer een mooi braadstuk zoals een entrecôte braadstuk met het recept: 'entrecote braadstuk met knoflook en tuinkruiden'. Populair is de Vitello Tonnato. Onze tip: probeer het met slow roasted rosbief.

Vrolijk pasen!

Rating: 0, gebaseerd op 13921 beoordelingen.