•  
  Kies zelf je leverdag
 •  
  Bel (0172) 577 147.
 •  
  Gratis verzenden in Nederland v.a. € 60,-
 •  
  Chat live met ons.

Welkom bij de Beef&Steak Maart Challenge

“Ik vond het leuk om buiten het normale te kijken je leert steeds nieuwe recepten en op een andere manier vlees te bereiden. Ook de onderlinge reacties en hulp waren top” - deelnemer Januari Challenge 

Na het succes van de November & Januari Challenge starten we in maart met de Beef&Steak Maart Challenge. Deze keer nog groter en lekkerder én met verrassende side dishes. Dus wil jij vier weken de lekkerste recepten maken en lid van onze Challenge Community worden? Meld je nu aan en ga samen met ons de uitdaging aan!  

In de Beef&Steak Maart Challenge ga je aan de slag met Ribs, Procureurrollade, kipspiesjes en Pulled pork. 

Klik hier om je in te schrijven
Aanmelden kan tot 1 maart, en er is plaats voor maar liefst 200 deelnemers. Maar het gaat snel! 

“Wederom weer dingen gegeten die ik niet zo snel zou kiezen. Het zorgt voor een stukje uitdaging en nieuwe smaken. Ik heb weer genoten!” - deelnemer Januari Challenge

DE CHALLENGE
In de Maart Challenge maak je elke week (in totaal 4 weken) een heerlijk nieuw en uitdagend recept. Of je de gerechten bereidt in de pan, in de oven of op de barbecue is helemaal aan jou. Het resultaat mag je met foto delen in onze Challenge Community op Facebook. Hier worden tips, aanbevelingen en likes gegeven. Het is een hechte groep vol met mede deelnemers. 

Lid worden van de Facebookgroep is niet verplicht. 

PAKKET
Het complete pakket met daarin de stukken vlees is vooraf te bestellen. Het enige wat jij moet doen is de overige ingrediënten halen en je kunt beginnen! De link komt later op de website te staan. Het pakket komt op de site voor € 99,-.

WINNAAR
Stuur je elke week je foto in onze Facebookgroep? Dan maak je kans op de hoofdprijs. Deze wordt aan het einde van de vier weken verloot. De prijs is: een Thermapen MK4 (kleur naar keuze) en een Petromax Smeedijzeren skillet.

Schrijf je nu in! 

RECEPTEN
De receptuur is voor ongeveer vier personen. De hoeveelheid vlees kan variëren. Mocht je voor meer mensen willen koken, dan kan je altijd het desbetreffende vlees extra bijbestellen.

Week 1 (1-7 maart): Beef Ribs met zelfgemaakte BBQ Saus
Week 2 (8-14): Gerookte Procureurrollade met aardappel-courgettekoekjes
Week 3: (15-21): Braziliaanse BBQ Kipspiesjes met tomatensalade met bacon-vinaigrette
Week 4: (22-28): North-Carolina Pulled Pork met coleslaw en Baked Beans

Rating: , gebaseerd op beoordelingen.