•  
  Kies zelf je leverdag
 •  
  Bel (0172) 577 147.
 •  
  Gratis verzenden in Nederland v.a. € 70,-
 •  
  Chat live met ons.

Welkom bij de Beef&Steak September Challenge

“Ik keek elke keer uit naar de volgende uitdaging! En de reacties van vrienden waren onbetaalbaar. Ik doe zeker weer mee. - deelnemer Mei Challenge

Ben jij gek van barbecueën, koken en bakken? Schrijf je nu in voor de Beef&Steak September Challenge. Maak in 4 weken 4 uitdagende, spannende en te gekke recepten, door ons uitgekozen. Door de September Challenge leer je nieuwe technieken, en ontdek je nieuwe smaken. Ontzettend leuk om te doen met het hele gezin of met vrienden. En je maakt kans op een mooie prijs als je je creaties in onze speciale Facebook Community zet! We starten de eerste maandag van september.

PAKKET
Het complete pakket met daarin de stukken vlees is vooraf te bestellen. Zonder het Challenge Pakket kan je niet beginnen. Het pakket is hier te bestellen.

Om het bestellen te vergemakkelijken kan je rekenen met de volgende voorbeelden:

Week 1: reken voor de kippendijencake 1 kg kippendij voor 5 personen
Week 2: reken voor de Iberico Secreto 300-400 gram vlees voor 3-4 personen.
Week 3: reken voor de avocado bombs 500 gram rundergehakt voor 4 stuks en reken voor de gehaktrolls 500 gram rundergehakt voor 8-10 stuks.
Week 4: het recept is voor 8 garnalen, maar meer is natuurlijk altijd beter.

Ik schrijf mij nu in!

DE RECEPTEN PER WEEK
Week 1 (6-12 september): Kippendijen cake met garlic smashed potatoes.
Week 2 (13-19 september): Skillet Dutch Baby’s Iberico Secreto.
Week 3: (20-26 september): Dubbel doel gehakt Rolls met Avocado Bombs
Week 4: (27 sep-3 oktober): Bacon wrapped fire cracked shrimps met gevuld brood van de barbecue en Bourbon Pecan Bundt cake.

Extra:
Cocktail: Smoked Jalapeno pineapple margarita

Bacon wrapped fire cracked shrimps
met gevuld brood van de barbecue

Al meer dan 500 deelnemers gingen je voor bij eerdere challenges

DE CHALLENGE
In de September Challenge maak je elke week (in totaal 4 weken) 1 heerlijk nieuw en uitdagend recept. Of je de gerechten bereidt in de pan, in de oven of op de barbecue is helemaal aan jou. Het resultaat kan je met foto of video delen in onze Challenge Community op Facebook. In deze Facebookgroep worden tips, aanbevelingen en likes gegeven. Het is een hechte groep vol met enthousiaste mede-deelnemers.

Deelname aan de Facebookgroep is niet verplicht

Ik schrijf mij in!

Skillet Dutch Baby’s Iberico Secreto

WINNAAR
En er valt ook nog iets te winnen! Plaats je elke week een foto of video van het gerecht in onze Facebook Challenge Community en doe je dit op een originele manier? Dan maak je kans op een mooie prijs!

Alle deelnemers die elke week een foto in onze Facebookgroep plaatsen, krijgen sowieso een kortingscode van € 10,- euro. Vrij te besteden op onze website.