•  
  Vandaag besteld, morgen in huis.
 •  
  Bel (0172) 577 147.
 •  
  Gratis verzenden in Nederland v.a. € 60,-
 •  
  Chat live met ons.
Burgers

Burgers

Burgers

Burgers

De hamburger is het meest bekende stukje vlees voor op de barbecue. Al vele generaties wordt deze steak van gemalen vlees en kruiden gegrild op een mooi vuurtje tijdens het barbecueën. Hamburgers zijn voor iedereen geschikt; voor kleine kinderen tot aan de opa's en oma's.

Oorsprong

In 1881 wordt de Russische Tsaar vermoord. Joden krijgen hiervan de schuld. Vele Joden komen op straat te staan en worden voortdurend bedreigd. Velen proberen te ontsnappen via het noorden van Duitsland, waar reeds schepen richting Amerika vertrokken in verband met de toenmalige "Goldrush" in Californië en de grote verhalen over de welvaart in Amerika. De haven van Hamburg werd de ideale vertrekplaats van deze schepen en de Hamburg-Amerikalijn was geboren.

De initiatiefnemers van deze Hamburg-Amerikalijn, Alber Ballin en Edwin Carr, vonden dat de opvarenden zelf Kosjere, voedzame maaltijden moesten regelen, die snel te bereiden waren. Gemalen vlees werd gezouten, om het langer houdbaar te maken. Vervolgens werd het als balletje gerold en opgeslagen. Vóór de bereiding werd deze platgeslagen en in de pan gebakken. Deze maaltijd werd omgedoopt tot "Hamburger vlees".

Inmiddels worden er vele soorten en maten burgers aangeboden. Beef&Steak heeft een prachtig burgerassortiment samengesteld met op dit moment maar liefst 5 verschillende soorten en maten. Iedere hamburger heeft zijn eigen smaak en structuur. De Wagyu burger is zo zacht als boter met een romige volle smaak die zo typerend is voor dit vleesras. De USA Prime en Angus burger zijn juist weer wat steviger met zeer mooie een verfijnde smaken. Voor de Iberico-liefhebber hebben we zelfs een burger van deze smaakvolle varkens.

Je kunt natuurlijk ook je eigen burger maken zoals in deze video:

 

Contact

Voor vragen over onze producten kunt u altijd bellen met 0172-577147 of een e-mail sturen naar info@beefensteak.nl Wij zijn iedere werkdag bereikbaar tussen 9:00 uur en 17:00 uur. Afhalen kan op deze dagen én op zaterdag van 09:00 tot 13:00.

Van hoog naar laag sorteren

1-12 of 14

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Zoekt u iets heel speciaals?

Wij helpen u graag.

Rating: 9.1, gebaseerd op 11627 beoordelingen.