Selecteer eigen leverdatum
Voor 11u besteld, zelfde avond in huis
Gratis verzenden in NL vanaf €75.-
Recyclebare verpakking

Cadeaus & Bonnen

Cadeaus & Bonnen

De BEEF&STEAK cadeaubon, het perfecte cadeau voor de liefhebber van lekker vlees, de BBQ lifestyle en alles wat daarbij hoort.  Indien je de digitale cadeaubon bestelt ontvang je deze direct per e-mail. Dit kan 5 – 60 min duren, afhankelijk van welke email provider je gebruikt.

... Lees meer
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Wil je weten hoe je de cadeaubon kunt verzilveren? Of ben je in bezit van een Webshop Giftcard?


Hoe verzilver ik mijn BEEF&STEAK cadeaubon?

Op onze cadeaubonnen staat een code vermeldt. Als je de winkelwagen gevuld heeft en je bent op de pagina waar je alle gegevens kunt invullen. Deze vul je en ga je door naar overzicht en betalen. Scrol helemaal naar de onderkant van het scherm, daar staat de mogelijkheid om de kortingscode in te voeren. Zodra je dit doet en op "Korting doorvoeren" klikt wordt het bedrag van de cadeaubon automatisch verrekend. Mag je problemen vinden met de cadeaubon kan je het beste een email sturen naar info@beefensteak.nl met daarin de code op de bon en de waarde van de cadeaubon. Wij lossen dit dan zo snel mogelijk voor je op.


Hoe verzilver ik mijn Webshop Giftcard?

Als je in het bezit bent van een "Webshop Giftcard" ga je als eerste naar de website van Webshop Giftcard. Hier kan je de giftcard omzetten in een cadeaubon voor onze website. Als je dit hebt gedaan kan je beginnen met shoppen op onze site. Zodra je alles in de winkelwagen hebt en bij de checkout bent aangekomen, kies je als betaalmethode "Webshop Giftcard". Je voert dus nog geen code in op onze website. Je klikt op "Plaats bestelling" en vervolgens word je doorverwezen naar de betaalpagina van de giftcard waar je de code kunt invoeren en het eventuele restant kunt afrekenen. Als je dit hebt gedaan word je netjes teruggestuurd naar onze website waar je kunt zien dat de bestelling succesvol is geplaatst.


Beef&Steak cadeaubonnen

Een cadeaubon van Beef&Steak is het perfecte cadeau voor iedere vleesliefhebber en barbecueër. De cadeaubon is te gebruiken voor het hele assortiment. Niet alleen op het lekkerste vlees maar ook op BBQ's en BBQ-accessoires maar ook op workshops, koksmessen, heerlijke wijnen en nog veel meer..


Beef&Steak digitale cadeaubonnen

Heb last-minute nog een cadeaubon nodig? Je ontvangt de digitale cadeaubon binnen enkele minuten. Komt het niet direct binnen? Kijk dan in je SPAM box of bel ons en we kijken graag met je mee.