•  
    Ordered today, shipped today.
  •  
    Call (0172) 577 147.
  •  
    Free shipping (Netherlands) from € 60,-
  •  
    Chat live with us.
BBQ Special
Flank Beef

Aberdeen Angus Flank Steak

Flank steak is a lovely surprise, full of flavour.
Origin: Scotland Storage condition: Frozen ≤ -18ºC

* Required Fields

€6.95 Incl. VAT
- +
€6.95 Incl. VAT
Article number 4820

Availability: In stock


Add €60 to your order for free shipping
Description
This 'Bavette de Flanchet' is a flavourfull cut from the flank. The right amount of tenderness, a rich taste and a crispy bite is what you may expect. This cut has a distincive grain, so always cut the meat thin and accross the grain. Prepare for a tasty feast.
Bereiding
Laat de steak op kamertemperatuur komen. Kruid vervolgens de steak naar eigen smaak. Grill de streak op hoog vuur gedurende 3-5 minuten per kant tot een kerntemperatuur van 50-52 graden. Haal de steak van het vuur en laat deze (afgedekt) rusten tot een kerntemperatuur van 55-57 graden (Medium-Rare) of 57-60 graden (Medium).
Recipes
    Additional information
    Herkomst Scotland
    Ingredients 100% beef
    Allergie Allergen-free, Gluten-free, Lactose-free, MSG-free, Nuts-free
    Storage Frozen ≤ -18ºC
    Aging 21 Days Dry Aged
    Fattening Grass-Fed
    Cooking method Barbecue, Grill
    Reviews

    Customer Reviews 3 item(s)

    Johan van Triest
    Afgelopen zaterdag dit stuk vlees gehaald voldeed totaal niet aan de verwachtingen groot veel te plat stuk vlees met veel vlies in het vlees zaten 2 grote sneden vlees was hierop bijna doorgesneden. Na bereiding was het vlees mooi medium gaar dwars op de draad aangesneden was niet weg te krijgen. Voor mij nooit meer.
    products
    Review by Johan van Triest / (Posted on 5/10/2016)
    Vincent T.
    Genoten van dit heerlijke stukje vlees. Beetje peper en zout en op hoog vuur gegrilled. Paar minuten laten liggen en genoten!
    products
    Review by Vincent T. / (Posted on 11/11/2015)
    Robert
    Gisteren binnengekomen en meteen klaargemaakt op de BGE. Had niet veel tijd dus (maar) een uurtje in de marinade (Soya Olie Limoensap & Honing) daarna peper en zout. 2x drieenhalve minuut 250graden op direct vuur en 10 minuten nagaren in alu folie. Hij was perfect medium rare. Heerlijke steak met krachtige smaak en stevige bite. Super prijs kwaliteit verhouding.
    products
    Review by Robert / (Posted on 7/11/2014)

    Write Your Own Review

    How do you rate this product? *

     
    1 1 star
    2 2 star
    3 3 star
    4 4 star
    5 5 star
    products

    You may also be interested in the following product(s)

    Looking for something special?

    We would love to help you.

    Rating: 9.2, gebaseerd op 12631 beoordelingen.