Ribs 101 Workshop
Item number: 9903Out of stock
- Not satisfied? Money-back guarantee!
- Order before 11:00 AM for same day delivery
- Free delivery in NL for orders above €75
- 9,3 review score out of 19.485 reviews
Ribs 101 Workshop
De spareribs behoren tot de heilige drie-eenheid van de Amerikaanse BBQ. Tijdens deze workshop leer je alles over spareribs en de bereiding ervan. Maar niet alleen dat... In deze workshop gaan we het hebben over: anatomie van de ribs, 3 ½ and down, welke soorten zijn er, waar zitten ze en wat zoek je in een goede rib?
Het programma:
- Hoe zijn ribs eigenlijk ontstaan; van afvalproduct tot BBQ-topper
- Welke soorten "Ribs" zijn er allemaal en waar zitten ze?
- Welke bereiding komt er kijken bij ribs?
- Het toepassen van kruiden en andere dry rubs
- Het voordeel van garing met bot; "the closer to the bone, the sweeter the meat"
- Directe en indirecte garing
- Het gebruik van rookhout en het effect ervan op je ribs
- Het voorbereiden van je "pit", oftewel je barbecue, volgens diverse methodes
- Diverse soorten bereiding, waaronder de 3-2-1-methode
- Het aflakken van je ribs
Tijdens de Ribs 101 Workshop krijgt u o.a. baby back ribs, beef ribs, kalfsribben of Iberico ribben en ribfingers te proeven. U gaat zelf Baby backs voorbereiden. Deze zullen door de Pitmaster worden bereid. Deze kunt u uiteraard ter plaatse opeten of eventueel meenemen naar huis om de geleerde skills direct te laten proeven! De aanvang van de workshop staat vermeld als productomschrijving en zal ongeveer 3-4 uur duren.
De Workshop is inclusief 1 consumptie. De workshop wordt gegeven door één van onze Pitmasters.
Locatie: Westkanaalweg 68, in Ter Aar. (witte boerderij WILHELMINA HOEVE) U kunt parkeren aan de achterzijde van het terrein, daar bevindt zich ook de workshoplocatie. U dient een Corona Toegangsbewijs (CTB) in uw bezit te hebben om toegang tot de workshop te krijgen.
* Annuleren is mogelijk tot 2 weken voor aanvang van de workshop.
Price | €69.95 |
---|---|
SKU | 9903 |