Aberdeen Angus Bone-in Rib Eye

Delcious roast cut from the most tender beef.
Origin: Scotland Storage condition: Frozen ≤ -18ºC
€20.00 Incl. VAT
Article number 4828

Availability: Uitverkocht

Description

Bone in Rib Eye

A bone in rib eye is a specialty cut also know as côte de boeuf. It's the rib eye meat, still on a single rib. The cut is much thicker than a boneless rib eye because it needs to be as wide as the rib itself. That makes it a beautifull roast for a delicous dinner.

This Aberdeen Angus bone in rib eye is tastefull and juicy. All you need to add is a little salt and pepper.

Bereiding

Laat de steak op kamertemperatuur komen. Kruid vervolgens naar eigen smaak. Grill de steak op hoog vuur gedurende 5-8 minuten per kant tot een kerntemperatuur van ongeveer 52-54 graden. Laat vervolgens 10 minuten (afgedekt) rusten tot deze is doorgegaard tot ongeveer 55-57 graden (Medium-Rare) of 57-60 graden (Medium).

Recipes
  Additional information
  Herkomst Scotland
  Ingredients 100% beef
  Allergie Allergen-free, Gluten-free, Lactose-free, MSG-free, Nuts-free
  Storage Frozen ≤ -18ºC
  Aging 21 Days Dry Aged
  Fattening Grass-Fed
  Cooking method Barbecue, Oven, Grill
  nutricional value No
  Reviews

  Customer Reviews 10 item(s)

  AW badenbroek
  superrrrrrrr ..met kerst gemaakt iedereen was verbaasd van de heerlijke smaak .
  products
  Review by AW badenbroek / (Posted on 1/27/2016)
  Ronald Vinke
  Dit is echt een heerlijk stuk vlees! Ik heb 'm 4 uur op 58 graden in de sous vide gedaan en vervolgens mooi gekleurd op de bbq. Kruiden minimaal (beetje zout/peper). Echt supermals en ontzettend veel smaak!
  products
  Review by Ronald Vinke / (Posted on 7/26/2015)
  Tineke
  Prachtig stuk vlees! Voor een feestje als hoofgerecht gekozen om een cote de boeuf op de bbq te leggen. Een stuk van 1500 gram besteld. Heerlijk mals vlees prima smaken. Gewoon wat olijfolie peper en zout niet meer nodig. Iedereen was lovend of de smaak en kwaliteit van het vlees.
  products
  Review by Tineke / (Posted on 7/19/2015)
  Robert
  Briljant stuk vlees! 700gr met zijn twee
  products
  Review by Robert / (Posted on 6/29/2014)
  Bonnie
  "Steaks van
  products
  Review by Bonnie / (Posted on 3/12/2014)
  Dutchman
  "Mooi stukje mals vlees. Ik vond dit stuk vlees heerlijk volgens mij had ik hem iets te gaar gemaakt. Hij was roze. Als het per kant een halve minuut korter gebakken word is het perfect. Dus de volgende keer doe ik het zo: Zet de pan (grillpan) op de plaat en laat hem ""smoking hot worden"" Doe zout peper droge thijm en als laatste een scheutje olijfolie op het vlees. Doe dit op beide kanten en wrijf het in. Bak 2 minuten per kant. zet de plaat op half vuur en bak weer 2 minuten per kant. Tijdens de laatste 2 minuten kun je een klontje roomboter laten smelten en er een geplet teentje knoflook. in bakken. Schep de knoflookboter over het vlees aan beide kanten. Plaats het vlees voor 8 minuten in een voor verwarmde oven op 160 graden. Ondanks dat het vlees op zich lekker is maak ik er toch een beetje aioli bij. Deze manier van vlees bakken kun je ook op youtube zien het komt van Jamie Oliver...How to cook a perfect steak."
  products
  Review by Dutchman / (Posted on 9/15/2012)
  Steve
  Lekker hoor. Eerst in de grillpan daarna even in de oven tot het roz
  products
  Review by Steve / (Posted on 3/23/2012)
  Mat Knaapen
  Fantastisch vlees. De T-bones van B&S zijn ook lekker maar deze cote de boeuf slaat alles. Het verdient een goede manier van klaar maken. Dus koks doe je best!
  products
  Review by Mat Knaapen / (Posted on 2/17/2012)
  Martijn v V
  Een werkelijk fantastisch stuk vlees heerlijk vol en romig helemaal top!!! Per kant vijf minuten gebakken in Bio roomboter in een goede koekepan daarna nog even 20 minuten rusten in alufolie in een oven van 80 graden. Een absolute aanrader!!!
  products
  Review by Martijn v V / (Posted on 12/6/2011)
  Jacob Boreel
  Sjonge! Wat een prachtig stuk vlees!! Heet aangebakken en daarna nog een minuut of 10 nagegaard (op de Weber uiteraard..) met een goede zelf uit de VS geimporteerde rub en hoppa op het bord. Jammie. Wel vrij vet dus die stukjes maar weggesneden maar met dank voor de bijdrage aan de volle lichtzoete en rijke smaak. Volgende bestelling is onderweg!
  products
  Review by Jacob Boreel / (Posted on 7/20/2010)

  Write Your Own Review

  How do you rate this product? *

   
  1 1 star
  2 2 star
  3 3 star
  4 4 star
  5 5 star
  products

  Looking for something special?

  We would love to help you.