BBQow (doe-het-zelf-pakket)

Met dit thuis geleverde pakket kunt u de BBQow zelf in elkaar zetten. met de meegeleverde handleiding is dit geen probleem.
€1,950.00 Incl. VAT
- +
Article number 96010001
Weight: No

Availability: In stock

Description

De BBQow

De Grill
Maximaal grilloppervlakten Het grilloppervlak van de BBQOW bestaat uit vier grillrekken. Elk afzonderlijk afneembaar, goed reinigbaar en gemaakt van robuuste spijlen. Met een afmeting van 80 x 36 cm is er ruimte genoeg voor het bereiden van grote en bijzondere stukken vlees.

Het Rookschot
Maak er eenvoudig een smoker van Met het plaatsen van het rookschot maak je van de grill een volwaardige smoker. Het schot is voorzien van nauwkeurig bepaalde gaten zodat rook en hitte op de juiste manier langs het vlees stromen. Hiermee kan je een temperatuurverschil van ruim 100 graden tussen de compartimenten te creëren! Onmisbaar voor Low en Slow.

Luchtcirculatie
Stel de luchttoevoer in per grill. De BBQOW heeft een drie tal manieren voor het voeden en verstikken van het vuur. Aan de zijkant beschikt hij over twee hendels om luchttoevoer nauwkeurig te regelen. Aan de achterzijde onder de staart is de uitlaat. Het ziet er niet alleen goed uit, maar zorgt tevens voor een perfecte luchtstroom om het vuur mee te controleren.

Brandstof
Het vuur voeden zonder temperatuur verlies Het vuur is aan beide kanten van de grill te voeden. Middels deze toevoerluiken is het zeer eenvoudig om zonder de deksel te openen rookhout of extra briketten toe te voegen.

Ontworpen met Precisie
Van complex 3D model naar strak bouwpakket Alle onderdelen worden door hoogwaardige CNC gestuurde lasersnijmachines uitgesneden en gezet. Dit alles zorgt ervoor dat de BBQOW, vervaardigd uit 3mm dik Cor-Ten staal en 2mm dik RVS zonder laswerk en met minimale toleranties, door jou tot leven kan worden gewekt.

Het Oormerk
Een unieke BBQOW verdient een uniek nummer Omdat we niet voor elke BBQOW een nieuwe naam kunnen bedenken, maar ze wel een unieke identicatie mee willen geven komt de BBQOW met een eigen nummer. Geen enkele BBQOW verlaat de stal zonder uniek oormerk. Bewaar 'm goed!

Levertijd
De levertijd van een unieke BBQow is ongeveer 2 weken.

Recipes
er zijn geen recepten beschikbaar
Additional information
Herkomst No
Ingredients No
Allergie No
Storage No
Aging No
Fattening No
Weight No
nutricional value N/A
Reviews

Write Your Own Review

How do you rate this product? *

 
1 1 star
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
products

Looking for something special?

We would love to help you.