•  
  Choose your own delivery date
 •  
  Call (0172) 577 147.
 •  
  Free shipping (Netherlands) from € 60,-
 •  
  Chat live with us.

Rook!

Alles, maar dan ook alles over roken van vlees, vis, en nog veel meer door Steven Raichlen.
€24.99 Incl. VAT
Article number 75850001
Weight: No

Availability: Uitverkocht

Kies zelf je leverdag
Add €60 to your order for free shipping
Description

In Rook! staat het roken van vlees, vis, gevogelte en groente centraal. Er wordt onderscheid gemaakt tussen warm-roken (kippers en ham) en koud-roken (zoals mozzarella affumicata en Scandinavische zalm).

Raichlen richt zich niet uitsluitend op het roken van vis en vleeswaren maar ook op zeevruchten, gerookte cocktails, specerijen en desserts, alles komt aan bod. Hij laat zien hoe je kunt variëren in verschillende rooksmaken hoe je verschillende barbecues en rookkasten kunt gebruiken en dat de mogelijkheden voor gerookte gerechten eindeloos zijn, denk aan cheesecake, room, mayonaise, boter en ijs.

Steven Raichlen introduceert in Rook! Culinair roken op de BBQ en in andere rookkasten 7 stappen die je - als je ze goed in acht neemt - het beste resultaat garanderen voor je gerookte gerechten.

1. Kies de smoker die bij je past (barbecue, Green Egg, Kamado, rookoven) 2. Kies de juiste brandstof (soort hout, kolen, etc.) 3. Zorg dat je het juiste gereedschap bij de hand hebt 4. Breng je gerecht op smaak (met rubs, infusers, marinades, etc.) 5. Kies de rookmethode die bij je gerecht past 6. Stook het vuur op tot het de gewenste hoeveelheid rook geeft 7. Leer wanneer je gerecht precies de juiste gaarheid en rokerigheid heeft

Recipes
er zijn geen recepten beschikbaar
Additional information
Herkomst No
Ingredients No
Allergie No
Storage No
Aging No
Fattening No
Weight No
nutricional value N/A
Reviews

Write Your Own Review

How do you rate this product? *

 
1 1 star
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
products

Looking for something special?

We would love to help you.

Rating: , gebaseerd op beoordelingen.