•  
  Choose your own delivery date
 •  
  Call (0172) 577 147.
 •  
  Free shipping (Netherlands) from € 60,-
 •  
  Chat live with us.
Striploin Beef

Beef T-Bone steak

Beautiful tender T-bone steak in many weights available
Origin: Poland Storage condition: Frozen ≤ -18ºC
€14.95 Incl. VAT
Article number 1208

Availability: Uitverkocht


Add €60 to your order for free shipping
Description
T-bone steak is a wonderful steak that is instantly recognizable by its T-shaped bone. That bone of the lumbar spine is the division between two kinds of steak, the sirloin and tenderloin. On one side of the T-bone the somewhat marbled with a rim of fat sirloin, and on the other hand the tenderloin with almost no fat. The T-bone steak is a classic of American barbecue and popular in every steakhouse. The combination of two types of steak, the t-shaped bone and the bit of fat in a T-bone makes it a sublime experience. The T-bone steak at Beef Steak has been aged this gives it an extra dimension of flavor. The T-bone steak does not need to be heavily seasoned, although it is suitable for a nice 'rub'. The preparation of a T-bone is simple, preferably from the grill: - Have the T-bone ready at room temperature - Grease T-bone with some neutral oil - Sprinkle pepper and a little salt on the T-bone - Grill about 4 minutes on one side at 180 degrees - As soon as some moisture shows up flip over - Let it rest, 1 to three minutes - If the meat is firm but still elastic, the T-bone is ready - Sprinkle a little pepper and salt on the T-bone A T-bone steak from the grill is perfect with a Chimichurri sauce, please refer to the recipe page.
Recipes
Additional information
Herkomst Poland
Ingredients 100% beef
Allergie Allergen-free, Gluten-free, Lactose-free, MSG-free, Nuts-free
Storage Frozen ≤ -18ºC
Aging Aged
Fattening Grass-Fed
Cooking method Barbecue, Oven, Skillet, Grill
nutricional value N/A
Reviews

Customer Reviews 27 item(s)

David
het vlees was beslist sappig maar is niet het lekkerste vlees wat ik heb geproefd. qua smaak was het een beetje tegengevallen
products
Review by David / (Posted on 5/23/2015)
Thomas
Heerlijk. Ik keek er al tijden naar uit om weer eens een goede t-bone te eten. Alle slagers in de stad al afgeweest maar die kunnen mij niet helpen. Had 2 t-bones 1 van 500g 1 van 1000g (je bent maar 1 keer per jaar jarig). Voor tips op BBQ-helden.nl gekeken en als volgt klaargemaakt:
products
Review by Thomas / (Posted on 12/17/2014)
Hilda
Lieve mensen wil hem heel graag voor mn kerels bereiden maar hoelang en hoe? mis ik een beetje
products
Review by Hilda / (Posted on 12/3/2014)
Erik Lokenberg
4 x 400 gram. Langzaam ontdooid en vervolgens 24 uur lang in een mengsel van Worcestersauce ketjap manis olijfolie peper en zeezout gelegd. Na 24 uur zijn ze al bijna gaar doordat de marinade er helemaal intrekt. Daarna direct op de monolith en even lekker afbakken. Geweldig :-)
products
Review by Erik Lokenberg / (Posted on 9/2/2014)
Dirk
De smaak van het vlees is onovertroffen. Maar van een T-bone van 750 gram hield ik hoogstens 200 gram eetbaar vlees over. En dan is bijna ? 2000 een hoop geld. Goed eten mag voor mij best wat kosten maar dit is overdreven. Dit bestel ik niet weer. Jammer want het was wel verdraaid lekker.
products
Review by Dirk / (Posted on 9/10/2013)
Thijs
Vandaag drie overheerlijke T-bones op de Weber klaar gemaakt mensen wat een kwaliteit wat een smaak.
products
Review by Thijs / (Posted on 9/7/2013)
Stephan
Nog nooit zo een lekker stuk vlees gegeten! De kilo knaller besteld voor mijn man zijn verjaardag echt een aanrader! ongeveer een half uur a drie kwartier gebakken op middelmatig vuur ondertussen het vet wat bij het bakken vrij komt op de steak gesmeerd supermals! Dit gaan wij vaker bestellen! 5 sterren!
products
Review by Stephan / (Posted on 8/22/2013)
Benno
Eerder de medium en large t-bone steaks besteld deze waren heerlijk! Laatst de small besteld maar deze zijn helaas wat te dun (17 cm) en de kwaliteit van het vlees leek ook wat minder. De small ga ik in ieder geval niet meer bestellen maar de medium+ zeker wel!
products
Review by Benno / (Posted on 8/11/2013)
R&G
De steak van 750 gr zo'n 10 min op onze Gaggenau-grill en je vergeet dat het buiten winter is. Zelden zo'n mals stuk vlees geproeft.
products
Review by R&G / (Posted on 12/19/2012)
Glenn Simmons
Met Vaderdag 6 flinke jongens op de BBQ gelegd.
products
Review by Glenn Simmons / (Posted on 6/17/2012)
Joost de Jong
Lieve kijkbuiskinderen na het eten van een t bone steak heb ik altijd ontwenningsverschijnselen en tel ik de dagen af tot de volgende t bone steak mijn pad kruist. Het blijft een sensatie hoeveel smaak een stukje vlees kan hebben. Beef en Steak ga zo nog jaren door!
products
Review by Joost de Jong / (Posted on 5/15/2012)
Andrew
Op de Weber 2x 1000gr medium-rare gegrild op houtskool volgens B&S recept. Alleen wagyu vet zout en peper gebruikt.
products
Review by Andrew / (Posted on 4/22/2012)
Robert Theunisse
Mijn gasten hebben heerlijk gegeten. Echt een prachtig produkt. Zachtjuicy en smaakvol. Dit BBQ seizoen is met deze T-bones voortreffelijk geopend. Een aanrader!
products
Review by Robert Theunisse / (Posted on 4/12/2012)
Corinne
Ik ben verslaafd aan deze overheerlijke t bone steaks ik heb vandaag mijn bestelling weer mogen ontvangen en ben helemaal happy! Morgen gaan ze weer in de pan. De smaak is super( je proeft rund zoals rund bedoeld is) en ze zijn ook heel erg mals. Beef en steak ga zo door!
products
Review by Corinne / (Posted on 3/7/2012)
Bouke van der Schaaf
De 1 kilo t-bone steak is heerlijk lekker gegaard in een stoofpan en hij blijft lekker mals.
products
Review by Bouke van der Schaaf / (Posted on 10/15/2011)
Caroline Putter
Prachtig sappig mals vlees. Heeft geen opsmuk nodig anders dan wat zout/peper.
products
Review by Caroline Putter / (Posted on 9/12/2011)
Arno
superlekker wow! ik dacht ik neem n keer die van 1 kilo. Ingesmeert met Wagyu vet Cow lick steak rub (Dizzy Pig) erover Enkele uren buiten de koelkast op temperatuur laten komen op de Weber gegaard sappiger kan gewoon niet. Lekkerder heb ik ze nog niet geproefd. 5 sterren
products
Review by Arno / (Posted on 8/27/2011)
Ton en Henny
De T-bones waren weer heerlijk afgelopen weekend van de BBQ op het bord kruidenboter en klaar....
products
Review by Ton en Henny / (Posted on 6/6/2011)
Des Tamerus
De BESTE tot nu toe die ik ooit hebt gegeten. Zelfs in de States heb ik ze niet zo lekker gehad. De smaak hoe het vlees eruit ziet beetje peper en zout maar ook met de rub van B&S verukkelijk!!!
products
Review by Des Tamerus / (Posted on 5/31/2011)
S. Feeleus
Het vlees is van een geweldige kwaliteit. Ook de manier van inpakken en verzenden is op en top verzorgd. Het vlees kwam totaal bevroren binnen ondanks dat de tnt post er een dag mee rondgereden heeft. Zeker voor herhaling vatbaar.
products
Review by S. Feeleus / (Posted on 5/30/2011)
Bastiaa Klooster
15 mannen op bezoek gehad die houden van een bbq. De club die weet dat je in het begin niet te veel moet eten omdat de gemarineerder lam pas als laatste op de bbq gaat. Voor hen heb ik de T-Bone steak besteld. Toch een gokje omdat ik dit niet eerder besteld had en dan meteen 15 grote stukke maar dit pakte geweldig uit. perfecte stukken goed verpakt. Wat een super stuk vlees! Natuurlijk op de Weber (even aanbraden boven de weber kooltjes en daarna de indirecte methode dus niet met de plantenspuit vlammetjes doven). Alleen maar positieve reacties (samen met de angus burger). De Steak en Roas Rub heeft het afgemaakt. Dit doe ik vaker :-)
products
Review by Bastiaa Klooster / (Posted on 5/27/2011)
Peter Bootsma
Vandaag heb ik 30 van deze mooie stukken vlees mogen bereiden op de bbq.
products
Review by Peter Bootsma / (Posted on 5/21/2011)
Deze was lekker. mag wat mij betreft wat dikker zijn
products
Review by / (Posted on 5/5/2011)
Goed op kamertemperatuur zo zonder kruiden (wel wat olie) op de Weber. Gewoon aanhouden wat deze B&S mannen aanraden qua tijd (3+3) en... holy cow this is THE real thing...
products
Review by / (Posted on 4/27/2011)
Jan Zaal
perfectals je weet wat goed is
products
Review by Jan Zaal / (Posted on 9/15/2010)
Jacob Boreel
Werkelijk een top stuk vlees! Wij eten 'm het liefts op z'n Italiaans: insmeren met heel goede olijfolie en bestrooien met verse zwarte peper dichtschroeien op de gloeiend hete Weber daarna de klep er voor ca. 3 minuten op en opdienen met Rucala sla (met een drupje goeie balsamico). Lekker!
products
Review by Jacob Boreel / (Posted on 7/20/2010)
Victor Donninger
Nu al een paar keer de T-bone besteld en van genoten. Klaargemaakt in de pan als op de BBQ. Mijn gasten voor de BBQ waren bijzonder onder de indruk van het lekkere stuk vlees. Dit is een echte aanrader voor iedereen die waarde hecht aan kwaliteit en goede eerlijke smaak. Het is nu een standaard stukje vlees in mijn vriezer.
products
Review by Victor Donninger / (Posted on 9/2/2009)

Write Your Own Review

How do you rate this product? *

 
1 1 star
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
products

You may also be interested in the following product(s)

Looking for something special?

We would love to help you.

Rating: 9.2, gebaseerd op 13921 beoordelingen.