•  
    Ordered today, shipped today.
  •  
    Call (0172) 577 147.
  •  
    Free shipping (Netherlands) from € 60,-
  •  
    Chat live with us.

Aberdeen Angus Jewish Fillet

The most tender cut from the fore quarter.
Origin: Scotland Storage condition: Frozen ≤ -18ºC

* Required Fields

€12.95 Incl. VAT
- +
€12.95 Incl. VAT
Article number 4841

Availability: In stock

Vandaag voor 16:00 uur besteld, morgen in huis
Add €60 to your order for free shipping
Description
Tender like tenderloin. This cut comes from between the shoulder blades and offers a lean and tender steak, even suitable for steak tartare.
Recipes
    Additional information
    Herkomst Scotland
    Ingredients 100% beef
    Allergie Allergen-free, Gluten-free, Lactose-free, MSG-free, Nuts-free
    Storage Frozen ≤ -18ºC
    Aging 21 Days Dry Aged
    Fattening Grass-Fed
    Cooking method No
    nutricional value No
    Reviews

    Customer Reviews 6 item(s)

    Yenk Agard Woudenberg
    Deze schouderbiefstuk besteld. Had geen idee wat te verwachten. Het was een hele grote verrassing!! Wat een zalig stukje vlees! Ik zal nooit meer gewone biefstuk kopen als ik schouderbiefstuk kan kopen. Zo mals en lekker van smaak heb ik lang niet gehad. Ik heb deze gewoon in een koekenpan gebakken zoals ik biefstuk e.d. bak. Enkel(na het bakken) een beetje zwarte peper uit de vijzel en een klein beetje zout erop. Was dus een heel groot succes. Het enige minpuntje was dat er 2 zeer kleine stukjes en 1 groot stuk in de verpakking zat. Ik had liever dan 4 of 5 kleine stukjes of 2 grotere stukken gehad. Nu was het erg lastig met bereiden doordat alle stukken een andere bereidingstijd hebben. Misschien kan dat wat beter georganiseerd (e/o vermeld) worden door B&F.
    products
    Review by Yenk Agard Woudenberg / (Posted on 12/28/2015)
    Vincent T.
    Naast de Flank steak hadden we ook deze jodenhaas. Ook hier alleen wat peper en zout. Supersmaak!
    products
    Review by Vincent T. / (Posted on 11/11/2015)
    Roger Jacobs
    Prijs-Kwaliteit is zeer goed. Lekker mals stuk bief dat een lekkere smaak heeft en supermals. Dit word een een vaste in de bestellingen.
    products
    Review by Roger Jacobs / (Posted on 12/25/2014)
    Sjoerd van Slooten
    hoe bereid ik zoiets en naar welke kerntemperatuur?
    products
    Review by Sjoerd van Slooten / (Posted on 11/5/2014)
    Danny
    Geweldig! Echt zalige biefstuk wil niks anders meer.
    products
    Review by Danny / (Posted on 3/9/2014)
    nico en tilly
    Op bbq zijn de temperaturen van levens belang voor het vlees maar dan stijg dit stuk vlees met zijn structuur en smaak boven de ossenhaas uit.
    products
    Review by nico en tilly / (Posted on 8/13/2012)

    Write Your Own Review

    How do you rate this product? *

     
    1 1 star
    2 2 star
    3 3 star
    4 4 star
    5 5 star
    products

    You may also be interested in the following product(s)

    Looking for something special?

    We would love to help you.

    Rating: 9.2, gebaseerd op 13907 beoordelingen.