•  
    Choose your own delivery date
  •  
    Call (0172) 577 147.
  •  
    Free shipping (Netherlands) from € 60,-
  •  
    Chat live with us.
Featherblade Beef

Black Angus Flat Iron

One of the most delicious pieces of beef.

Origin: Australia Storage condition: Frozen ≤ -18ºC

* Required Fields

€18.95 Incl. VAT
- +
€18.95 Incl. VAT
Article number 5190

Availability: In stock

Vandaag besteld, Dinsdagavond geleverd
Add €60 to your order for free shipping
Description

Cut from the featherblade, this is maybe the most tasteful piece of meat of the shoulder of the Austrailian Black Angus. The flat iron steak is fantastic to grill or to eat nicely rosé. Let the flat iron rest after the grilling for a nice result. The meat is delightfully tender and does not contain a sinuw. 

The Australian Black Angus is a typical meat cow. 

Contact
With questions or for more information you could reach us in the chat function. We are also reachable by phone number 0172-577 147. You could also send an e-mail to  info@beefensteak.nl. We would love to help you!

Recipes
    Additional information
    Herkomst Australia
    Ingredients 100% beef
    Allergie No
    Storage Frozen ≤ -18ºC
    Aging Aged
    Fattening 100 days Grain-Fed
    Cooking method Barbecue, Dutch Oven, Grill
    nutricional value N/A
    Reviews

    Customer Reviews 6 item(s)

    Peter
    Wat een heerlijk stuk vlees zeg! Klaar gemaakt met alleen peper zout en een klein beetje knoflookpoeder. Vier keer (omdraaien) 3 a 4 min boven de kolen daarna 10 min indirecte warmte en vervolgens 10 laten rusten. Zalig!
    products
    Review by Peter / (Posted on 7/17/2015)
    Peter Maurits
    Wat een heerlijk stuk vlees. 4 min aan elke zijde op een gloeiende Weber en dan 10 min in aluminiumfolie. In dunne plakken snijden en alleen peper en zout erover. Goddelijk! Ga ik zeker v
    products
    Review by Peter Maurits / (Posted on 7/11/2015)
    Johan van Triest
    Wat een ongelooflijk lekker stuk vlees op een gloeiend hete bbq plm 7 minuten aan beide zijden even laten rusten.... wat een smaak sensatie hierbij proef je echt vlees en bovendien botermals. Neem hem beslist de volgende keer weer.
    products
    Review by Johan van Triest / (Posted on 7/5/2015)
    Tom Hendriks
    Ongelooflijk lekker stuk vlees. Q opstoken tot 240 gr met gietijzer rooster en dan +/- 3 minuten per kant grillen. Daarna 10 minuten laten rusten in alu folie en dan tegen de draad aansnijden.... Echt geweldig.. B&S bedankt!!
    products
    Review by Tom Hendriks / (Posted on 6/28/2015)
    Danny Oostingh
    Toch wel een van de lekkerste stukken vlees die ik hier besteld heb. Een beetje Memphis rub erop en 3/4 uur op de bbq. Het vlees krimpt iets in lengte en breedte maar wordt 3x zo dik. Geweldig mals en smakelijk vlees! Nou hopen dat ie spoedig weer voorradig is :-)
    products
    Review by Danny Oostingh / (Posted on 4/25/2015)
    Remco
    Geweldig stuk vlees. ongeveer 6-7 minuten aan elke kant (na 3 beetje gedraaid om mooi ruitje te branden). 10 minuten laten rusten waarna op plakken van 5mm gesneden. Ik had het vrij neutraal gehouden: peper zout knoflook poeder ui poeder en beetje provencaalse kruiden. Samen met bearnaise saus. Nou werkelijk voortreffelijk en zeker voor deze prijs. Ik ga deze zeker vaker bestellen!
    products
    Review by Remco / (Posted on 4/10/2015)

    Write Your Own Review

    How do you rate this product? *

     
    1 1 star
    2 2 star
    3 3 star
    4 4 star
    5 5 star
    products

    You may also be interested in the following product(s)

    Looking for something special?

    We would love to help you.

    Rating: 9.2, gebaseerd op 13921 beoordelingen.