•  
  Ordered today, shipped today.
 •  
  Call (0172) 577 147.
 •  
  Free shipping (Netherlands) from € 60,-
 •  
  Chat live with us.
Iers Grass-Fed

Iers Grass-Fed

Het Ierse rundvlees wat u op onze website kunt vinden komt van 2 verschillende vleesrassen; de Hereford en de Dexter. Mooi vlees van loslopende dieren uit de Ierse hooglanden. Het lokale gras en de kruiden nemen de dieren al grazend tot zich.

Het Ierse Dexter rund

Het Dexter rund staat bekend om zijn kleine omvang maar kwalitatief goede vlees en melk. Dit ras komt oorspronkelijk uit Zuid-Ierland waar deze op zeer kleine schaal werd gehouden door boeren. in de 19e eeuw werd dit ras overgebracht en geïntroduceerd in Amerika. Het ras is naast het kleine postuur ook te herkennen aan de inktzwarte vacht.

Het Ierse Hereford rund

De Hereford is waarschijnlijk 1 van de meest bekende vleesrunderen. De korte, maar zeer gespierde dieren hebben een mooie vleesverhouding. Het ras is in de 17e eeuw gefokt om de grote vraag naar hoge kwaliteit vlees te kunnen invullen. Vroeger waren deze runderen veel groter en zwaarden dan deze nu zijn. Ze konden tot wel 1500 kilo wegen. De runderen zijn te herkennen door hun bruin-wit gevlekte vacht en brede kop.

Contact

Wenst u graag wat meer informatie? Of hebt u nog vragen? Wij horen het graag van u. Wij zijn telefonisch bereikbaar op telefoonnummer 0172-577147. U kunt ons ook mailen. U kunt uw bericht sturen naar info@beefensteak.nl.

Set Descending Direction

1-12 of 13

Page:
 1. 1
 2. 2

Looking for something special?

We would love to help you.

Rating: 9.1, gebaseerd op 12066 beoordelingen.