•  
  Choose your own delivery date
 •  
  Call (0172) 577 147.
 •  
  Free shipping (Netherlands) from € 60,-
 •  
  Chat live with us.

Op tijd bestellen belangrijker dan ooit

De feestdagen van 2020 zijn voor onze transporteurs de drukste feestdagen ooit. We willen onze klanten dan ook oproepen om op tijd te bestellen. Ons kwaliteitsvlees is diepgevroren en houdbaar tot ver na Kerst. Wie op tijd bestelt, maakt kans op een Tiger Fire mini t.w.v. 799 euro. 

Nederland snakt naar de feestdagen. We kunnen niet wachten dit jaar feestelijk af te sluiten en 2020 voorgoed achter ons te laten. Bij Beef&Steak is de kerstdrukte dan ook al in volle gang. We zien dat onze klanten restaurantwaardige maaltijden willen bereiden en daarom kiezen voor kwaliteitsvlees. Vooral onze wild- en stoofproducten zijn populair. 

Topdrukte voor transporteurs

Net als wij verwachten ook onze transporteurs topdrukte in deze laatste weken van het jaar. Al in de eerste intelligente lockdown zagen zij het aantal pakketjes verdubbelen. Die groei heeft doorgezet en daar komen nu de feestdagen bovenop. 

Bestel op tijd

Wij willen je dan ook vragen om jouw bestelling voor de feestdagen op tijd te bestellen én te laten leveren. Ons kwaliteitsvlees is diepgevroren en houdbaar tot ver na Kerst. Kies daarom voor zekerheid en bestel op tijd. 

Laat jouw bestelling leveren vóór 18 december. Dan maak je kans op Tiger Fire Mini t.w.v. maar liefst 799 euro. Met dit compacte model met bakplaat van 70 cm kun je koken voor wel tien vrienden tegelijk. De Tiger Fire Mini kan dus van jou zijn. 

Bestelling afhalen

Vanaf 18 december kun je jouw bestelling afhalen op onze workshoplocatie. Uiteraard geheel volgens de geldende RIVM-richtlijnen. Het adres is Westkanaalweg 68 in Ter Aar (Wilhelmina’s Hoeve).

Voorkom stress. 2020 is al stressvol genoeg. Laat jouw bestelling leveren voor 18 december of haal je bestelling op in Ter Aar. Dan sluiten we 2020 af zoals het hoort: feestelijk!

Rating: , gebaseerd op beoordelingen.