•  
  Choose your own delivery date
 •  
  Call (0172) 577 147.
 •  
  Free shipping (Netherlands) from € 60,-
 •  
  Chat live with us.

Welkom bij de Beef&Steak Mei Challenge

“Het zijn mooie gerechten, en ook leuk dat je verrassende side dishes maakt naast het vlees. Daarnaast vind je in de Facebookgroep een mooie groep met een passie voor bbqen. - deelnemer Maart Challenge

Na het succes van de afgelopen Challenges, waaronder de Januari en Maart Challenge, starten we in mei met de Beef&Steak Mei Challenge. Deze keer nog verrassender én met nieuwe side dishes. Dus wil jij vier weken de lekkerste recepten maken en lid van onze Facebook Challenge Community worden? Meld je nu aan en ga de uitdaging aan!  De Beef&Steak Mei Challenge start op 3 mei.

In de Beef&Steak Mei Challenge ga je aan de slag met Chuck Eye Steak, Hot Smoked Zalm, Smokey Sweet Bacon en USA Baby Back Ribs. De recepten vind je hier.

Klik hier om je in te schrijven
Aanmelden kan tot 3 mei, en er is plaats voor maar liefst 200 deelnemers. Maar het gaat snel! 

Foccacia en Chuck Eye Steak

“Mijn 1e challenge. Wij vonden de gerechten erg lekker en ook werd ik culinair uitgedaagd. Ik heb er erg veel plezier aan beleefd.” - deelnemer Maart Challenge

DE CHALLENGE
In de Mei Challenge maak je elke week (in totaal 4 weken) een heerlijk nieuw en uitdagend recept. Of je de gerechten bereidt in de pan, in de oven of op de barbecue is helemaal aan jou. Het resultaat kan je met foto delen in onze Challenge Community op Facebook. In deze Facebookgroep worden tips, aanbevelingen en likes gegeven. Het is een hechte groep vol met enthousiaste mede deelnemers. 

PAKKET
Het complete pakket met daarin de stukken vlees is vooraf te bestellen. Het enige wat jij moet doen is de overige ingrediënten halen en je kunt beginnen! Het pakket is hier te bestellen.

In het pakket kan je zelf de hoeveelheid per stuk vlees aangeven. Zo kan elk huishouden, groot of klein meedoen.

Het helpt om te rekenen met de hoeveelheden hieronder.
Recept 1: Ga voor 2-4 personen uit van 2 stuks Chuck Eye (gewicht naar keuze).
Recept 2: Ga voor 4 personen uit van 1 zalmfilet met vel van ongeveer 1000-1500 gram.
Recept 3: Ga voor 4 personen uit van 1000 gram buikspek zonder zwoerd.
Recept 4: Ga voor 4-6 personen uit van 2 x Baby Racks (2,626 kg).

Smokey Sweet Bacon met gevulde Jalapeño

WINNAAR
En er valt ook nog iets te winnen! Plaats je elke week een foto of video van het gerecht in onze Facebook Challenge Community en doe je dit op een originele manier? Dan maak je kans op een: Meater+ (t.w.v. 109,-) en een Casus Grill.

Alle deelnemers die elke week een foto in onze Facebookgroep plaatsen, krijgen sowieso een kortingscode van € 10,- euro. Vrij te besteden op onze website.

Schrijf je nu in! 

RECEPTEN
Hieronder vind je de recepten. Let op: Challenge 3 start bijna tegelijkertijd met Challenge 2, omdat je rekening moet houden met 3-5 dagen pekelen.

Week 1 (3-9 mei): Chuck Eye Steak met zelfgemaakt Focacciabrood met Chili Lime & Corn Salad
Week 2 (10-16 mei): Bagel met Hot Smoked Zalm en Creme Fraiche Topping (lunchgerecht)
Week 3: (17-23 mei): BBQ Snack: Smokey Sweet Bacon met gevulde Jalapeño en als toetje Lemon Cake
Week 4: (24-30 mei): USA Baby Back Ribs crown (gevuld) met Beet-Pickled Deviled Eggs 

Rating: , gebaseerd op beoordelingen.