•  
    Choose your own delivery date
  •  
    Call (0172) 577 147.
  •  
    Free shipping (Netherlands) from € 60,-
  •  
    Chat live with us.

Hete Kolen

Dit tweede boek van Jeroen en Leonard staat geheel in het teken van koken met de keramische barbecue.
€24.95 Incl. VAT
Article number 75970001
Weight: No

Availability: Uitverkocht

Kies zelf je leverdag
Add €60 to your order for free shipping
Description

Jeroen Hazebroek is barbecuekok en kookt van jongs af aan op open vuur. In 2006 kwam hij in aanraking met de kamado en sinds 2007 is hij eigenaar van het bedrijf Het Kookvuur, dat zich bezighoudt met catering, demonstraties en workshops. Leonard Elenbaas is chef-kok en eigenaar van restaurant Pure Passie in ’s Gravezande en kookt vrijwel dagelijks met een kamado in zijn restaurantkeuken.

Recipes
er zijn geen recepten beschikbaar
Additional information
Herkomst No
Ingredients No
Allergie No
Storage No
Aging No
Fattening No
Weight No
nutricional value N/A
Reviews

Write Your Own Review

How do you rate this product? *

 
1 1 star
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
products

Looking for something special?

We would love to help you.

Rating: 9.2, gebaseerd op 13921 beoordelingen.