•  
  Choose your own delivery date
 •  
  Call (0172) 577 147.
 •  
  Free shipping (Netherlands) from € 60,-
 •  
  Chat live with us.
Schoulder Pork

Pork Picnic

Beautiful cut, marvelous to prepare low&slow
Origin: Holland Storage condition: Frozen ≤ -18ºC
€29.95 Incl. VAT
Article number 1138

Availability: Uitverkocht

Kies zelf je leverdag
Add €60 to your order for free shipping
Description
The Picnic is a typical American cut of the shoulder. Because of its size suitable for every bbq 'normal' size and great for making pulled pork for example. The Picnic is a small piece of shoulder blade and shank. The picnic weighs about 4.5 kg.
Recipes
Additional information
Herkomst Holland
Ingredients 100% pork
Allergie Allergen-free, Gluten-free, Lactose-free, MSG-free, Nuts-free
Storage Frozen ≤ -18ºC
Aging Not aged
Fattening Not applicable
Cooking method Barbecue, Oven
nutricional value No
Reviews

Customer Reviews 10 item(s)

Rien Sterk
Voor Oudjaarsdag een stuk HW van 35 kg besteld voor dagje slow-cooking op de Kamado BBQ. Wat een fantastisch stuk vlees om te bereiden en deze ''s-avonds te serveren aan 12 vrienden. Met een perfecte bereiding serveer je echt een feestje aan je gasten zeker voor herhaling vatbaar. Kan niet wachten op het volgende feestje dan wordt het zeker weer een Pulled Pork van Beef & Steak.
products
Review by Rien Sterk / (Posted on 1/1/2016)
Mirjam E/
Van een heerlijke Picnic van Beef&Steak naar een heerlijk broodje Pulled Pork van Richard. Heeft er 14 uur opgelegen!!!
products
Review by Mirjam E/ / (Posted on 11/11/2015)
robin hollebeek
Wat een mooie kwaliteit varkensvlees geweldig en het vet zit er nog op ook. Dit cut is prima geschikt om droge worst van te maken en dat maak ik er dus van. Franse fuet Spaanse chorizo Italiaanse venkel worst met noten het lukt allemaal. Super vlees betekend ook prima worst. Bedankt beef en steak.
products
Review by robin hollebeek / (Posted on 12/23/2014)
Johan de kruis
Ik ben redelijk laat met mijn review schrijven maar begin augustus dit over heerlijke stuk vlees besteld.Bezorging was weer tip top in orde. Super snel en zeer goed verpakt. Ik had de 35KG te pakken en deze tussen de 110C / 120C voor 13 uur laten garen. Veel mensen op de camping stonden mij al raar aan te kijken aangezien ik me smoker al aan stak rond 05.30u. Moet er wat voor over hebben. Maar wat een geweldig stuk vlees is dit zeg. Ik had hem zowiezo met de bbq all purpose rub de dag van te voren in gerubbed. Heerlijk gegeten met 9 man. Ik heb dan welliswaar 13 uur moeten wachten maar het was binnen 10 minuten op. vlees kon je gemakkelijk uit elkaar trekken met 2 vorken. Vetlaag bovenop laten zitten maar die kon je er zo vanaf schuiven. Zeker een aanrader voor bij een verjaardag of andere gelegenheid met meerdere mensen.
products
Review by Johan de kruis / (Posted on 9/10/2014)
Swoek
4500gr picnic op de Weber slow en low 110-120gr.C gegaard. Eerst in de rub laten marineren en met appel rooksnippers op de Q. Tussendoor met appelsap besproeid. Duurde al met al 16 uur voordat kerntemp. van 88gr.C was bereikt maar dan heb je ook wat! Heerlijke pulled pork met homemade bbq-saus! Picnic is een uitstekend stuk hiervoor en van uitstekende kwaliteit bij B&S aanrader.
products
Review by Swoek / (Posted on 8/1/2014)
Thijs
Wat een fantastisch stuk vlees vandaag op mijn Weber gehad om 06:00 begonnen en na 13 uur kon het smullen beginnen. O.a. Door deze picnic een geweldige familie BBQ gehad en iedereen heeft met zeer veel smaak gegeten gelukkig heb ik er nog 1 in de vriezer liggen voor de volgende keer :)
products
Review by Thijs / (Posted on 4/20/2014)
D3NN1S
Heel mooi stuk vlees! Afgelopen vrijdag getrimd van het overtollig vet en in de marinade gezet. Zaterdag ochtend om 8:00 in de oven geschoven op 110 graden en rond 20:00 s'avonds was hij klaar. (Kerntemperatuur 88 graden). Het vlees was ontzettend mals en was met 2 vorken makkelijk uit elkaar te trekken. Heerlijk gegeten en nog heel veel leftovers voor de komende weken! :-) Ik ga zeker nog een keer dit stuk vlees bestellen en normaals Pulled Pork maken.
products
Review by D3NN1S / (Posted on 2/3/2014)
Harry
Erg goed stuk.. gisteravond rond 22:00 na een injectie en een uitgelezen rub op de smoker (UDS) gelegd vanmiddag was ie klaar. Heerlijk stuk vlees harde bruine broodjes met cole slaw.. niemand pakte de sausen op tafel :-) Het vlees wat goed genoeg.
products
Review by Harry / (Posted on 5/10/2013)
Maarten
Geweldig stuk vlees heb het ding een klein beetje getrimmed daarna met een gasbrander het vet licht gecaramelliseerd ingesmeerd met een rub van honing mosterd suiker en vreselijk veel kruiden bij een vriend in de oven gedurende 5 uur gebraden (misschien doordat ik het getrimd had werd de ideale kerntemperatuur wat sneller bereikt dan gepland) tijdje laten rusten. Aangesneden we zijn met 6 man een aardig eind gekomen maar iedereen kon toch wat leftovers meenemen. Absolute aanrader voor grote groepen mensen. Moet ook fantastisch zijn op een Green Egg of Weber maar die heb ik niet direct tot mijn beschikking.
products
Review by Maarten / (Posted on 8/3/2012)
StokesBBQ
wil je een erg smakelijk broodje Pulled Pork ga dan voor deze zeer mals.
products
Review by StokesBBQ / (Posted on 7/24/2012)

Write Your Own Review

How do you rate this product? *

 
1 1 star
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
products

You may also be interested in the following product(s)

Looking for something special?

We would love to help you.

Rating: 9.3, gebaseerd op 13921 beoordelingen.