•  
  Choose your own delivery date
 •  
  Call (0172) 577 147.
 •  
  Free shipping (Netherlands) from € 60,-
 •  
  Chat live with us.
prev next

ProQ BBQ Smoker Elite Ranger

De ProQ Elite Ranger is de kleinste uit de serie. Met een diameter van 37 centimer is deze veelzijdig te gebruiken en makkelijk te hanteren.

€259.00 Incl. VAT
Article number 98010001
Weight: Elite Ranger Smoker 37 cm

Availability: Uitverkocht

Kies zelf je leverdag
Add €60 to your order for free shipping
Description

De Ranger heeft een diameter van 37 cm. Deze kleine BBQ Smoker is ideaal voor gebruik op een balkon,terras of in een kleine tuin. Met de Ranger kunt u Barbecueën, Roken, Grillen en Stomen. Doordat ze modulair zijn opgebouwd kunt u zelf bepalen hoe u uw gerecht gaat bereiden. Op te bouwen als handzame kogel BBQ, volwaardige rook ton of als Bullet (water)-smoker.

PitmasterX heeft deze handige smoker ook uitvoerig bekeken:

De ProQ Ranger wordt geleverd met : 5 vlees/vis haken Nauwkeurige deksel thermometer 10 - 280 °C RVS hittebestendige inklapbare handvaten voor ruimte besparing en gemakkelijk transport 2 RVS grillroosters met geiïntegreerde handgrepen Siliconen temperatuuroogjes op elk kookniveau voor losse temperatuurmeters Waterpan welke ook te gebruiken is om te wokken of te frituren, inclusief handgreep 4 luchtroosters voor nauwkeurige temperatuurregeling Kolenmand met geïntegreerde handgrepen 3 solide aluminium poten voor optimale stabiliteit RVS sluitingen om elk niveau goed op elkaar aan te sluiten Eigenschappen Barbecueën (direct en indirect), Roken, Grillen en Stomen Modulair opbouwbaar van kogel BBQ tot volwaardige BBQ Smoker of Rook ton Eenvoudig kolen / water toevoegen of het gerecht controleren via de 2 toegangsdeurtjes zonder veel warmte verlies Hoogte 98 cm - Diameter ø37cm diameter

Recipes
er zijn geen recepten beschikbaar
Additional information
Herkomst No
Ingredients No
Allergie No
Storage No
Aging Not applicable
Fattening Not applicable
Weight Elite Ranger Smoker 37 cm
nutricional value N/A
Reviews

Write Your Own Review

How do you rate this product? *

 
1 1 star
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
products

You may also be interested in the following product(s)

Looking for something special?

We would love to help you.

Rating: 0, gebaseerd op 13921 beoordelingen.