•  
    Choose your own delivery date
  •  
    Call (0172) 577 147.
  •  
    Free shipping (Netherlands) from € 60,-
  •  
    Chat live with us.
products
27 Review(s)
Striploin Beef

Beef T-Bone steak

Herkomst: Poland Opslagconditie: Frozen ≤ -18ºC
€14.95 Incl. VAT
Artikelnummer: 1208

Availability: Uitverkocht

products
27 Review(s)

Customer Reviews 10 item(s)

1-10 of 27

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
David
het vlees was beslist sappig maar is niet het lekkerste vlees wat ik heb geproefd. qua smaak was het een beetje tegengevallen
products
Review by David / (Posted on 5/23/2015)
Thomas
Heerlijk. Ik keek er al tijden naar uit om weer eens een goede t-bone te eten. Alle slagers in de stad al afgeweest maar die kunnen mij niet helpen. Had 2 t-bones 1 van 500g 1 van 1000g (je bent maar 1 keer per jaar jarig). Voor tips op BBQ-helden.nl gekeken en als volgt klaargemaakt:
products
Review by Thomas / (Posted on 12/17/2014)
Hilda
Lieve mensen wil hem heel graag voor mn kerels bereiden maar hoelang en hoe? mis ik een beetje
products
Review by Hilda / (Posted on 12/3/2014)
Erik Lokenberg
4 x 400 gram. Langzaam ontdooid en vervolgens 24 uur lang in een mengsel van Worcestersauce ketjap manis olijfolie peper en zeezout gelegd. Na 24 uur zijn ze al bijna gaar doordat de marinade er helemaal intrekt. Daarna direct op de monolith en even lekker afbakken. Geweldig :-)
products
Review by Erik Lokenberg / (Posted on 9/2/2014)
Dirk
De smaak van het vlees is onovertroffen. Maar van een T-bone van 750 gram hield ik hoogstens 200 gram eetbaar vlees over. En dan is bijna ? 2000 een hoop geld. Goed eten mag voor mij best wat kosten maar dit is overdreven. Dit bestel ik niet weer. Jammer want het was wel verdraaid lekker.
products
Review by Dirk / (Posted on 9/10/2013)
Thijs
Vandaag drie overheerlijke T-bones op de Weber klaar gemaakt mensen wat een kwaliteit wat een smaak.
products
Review by Thijs / (Posted on 9/7/2013)
Stephan
Nog nooit zo een lekker stuk vlees gegeten! De kilo knaller besteld voor mijn man zijn verjaardag echt een aanrader! ongeveer een half uur a drie kwartier gebakken op middelmatig vuur ondertussen het vet wat bij het bakken vrij komt op de steak gesmeerd supermals! Dit gaan wij vaker bestellen! 5 sterren!
products
Review by Stephan / (Posted on 8/22/2013)
Benno
Eerder de medium en large t-bone steaks besteld deze waren heerlijk! Laatst de small besteld maar deze zijn helaas wat te dun (17 cm) en de kwaliteit van het vlees leek ook wat minder. De small ga ik in ieder geval niet meer bestellen maar de medium+ zeker wel!
products
Review by Benno / (Posted on 8/11/2013)
R&G
De steak van 750 gr zo'n 10 min op onze Gaggenau-grill en je vergeet dat het buiten winter is. Zelden zo'n mals stuk vlees geproeft.
products
Review by R&G / (Posted on 12/19/2012)
Glenn Simmons
Met Vaderdag 6 flinke jongens op de BBQ gelegd.
products
Review by Glenn Simmons / (Posted on 6/17/2012)

Write Your Own Review

How do you rate this product? *

 
1 1 star
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
products

Rating: 9.2, gebaseerd op 13921 beoordelingen.