Select your own delivery date
Ordered before 11 am, delivered the same evening
Free delivery for orders above €75
Recyclable packaging

Black Angus Picanha

Item number: 5188

Out of stock





Malse, heerlijk romige picanha van de Black Angus
  • Not satisfied? Money-back guarantee!
  • Order before 11:00 AM for same day delivery
  • Free delivery in NL for orders above €75
  • 9,3 review score out of 19.485 reviews
About this product
  • Malse, heerlijk romige picanha
  • Van mooie vleesrunderen in Australië
  • Prachtige marmering en smaak

Wil je een heerlijk staartstuk uit Australië? Ga dan voor de Black Angus Picanha!

VLEESRUNDEREN IN AUSTRALIË

Deze picanha komt van mooie vleesrunderen die in Australië rondlopen en genieten van het heerlijke gras wat daar allemaal groeit. De laatste circa 100 dagen worden de runderen bijgevoerd met granen uit Australië zelf.

Het vlees krijgt hierdoor een prachtige marmering en smaak. Succes gegarandeerd met dit staartstuk.

AUSTRALISCH BLACK ANGUS

De Black Angus is het beroemdste runderras ter wereld. Dit hoornloze ras staat bekend om zijn sublieme vlees. Voor de melk worden deze koeien niet gehouden.

Onze Australische Angus is 200 dagen met graan afgemest en dat zie je terug in de sublieme marmering. Australië is 185 keer zo groot als Nederland met 22 miljoen inwoners.

De veestapel in Australië is groter dan het aantal inwoners, maar door de grootte van het land hebben de runderen er ontzettend veel vrije ruimte.

Bij BEEF&STEAK kun je een heerlijke Black Angus Picanha kopen. Ga voor dit heerlijke staartstuk uit Australië en geniet van dit malse, romige stuk vlees. 

Preparation

Laat de picanha op kamertemperatuur komen. Snij vervolgens de vetkap kruislings in tot en met het onderliggende vlies. Kruid de picanha naar eigen smaak rondom. Gaar de picanha op middelhoog vuur tot een kerntemperatuur van ongeveer 47-48 graden. Grill vervolgens de picanha op hoog vuur aan beide kanten tot het rondom een mooie kleur heeft.

(Let op: het is mogelijk dat door druipend vet steekvlammen ontstaan. Zorg voor de juiste kleding, hulpmiddelen en hou zo veel mogelijk afstand)

Hou een kerntemperatuur aan van ongeveer 52-54 graden. Laat de picanha ongeveer 10 minuten rusten tot een uiteindelijke kerntemperatuur van 55-57 graden (Medium-Rare) of 57-60 graden (Medium).

More Information
Provenance Australia
Ingredients 100% beef
Storage Frozen ≤ -18ºC
Aging Aged
Diet 100 days Grain-Fed
Sort Beef
nutricional value energie: 165kcal, vet: 8,1g, koolhydraten: 0g, eiwitten: 22,9g
SKU 5188
Reviews
Write Your Own Review
You're reviewing: Black Angus Picanha
loader
Loading...

check-circle You submitted your review for moderation.

Vaak samen gekocht
Uruguayaanse-picanha
Angus Beef
ca. 1500 gram
€62.99
ierse-sherwood-brisket-ear
Irish Beef
ca. 1800 gram
€39.69
achterschenkel-nieuw-zeelands-lamsvlees
Lamb
ca. 950 gram
€23.79
€20.22
braaiworst
Pork
€8.99
livar-speklapjes
Livar Pork
ca. 250 gram
€6.69
boston-butt-heijdehoeve
Pork
ca. 2250 gram
€36.95
barbecueworst-livar
Livar Pork
€4.99
ribeye-wagyu-9plus
Wagyu Beef
ca. 500 gram
€124.95
Livar Shoulder Picnic
Livar Pork
ca. 6250 gram
€62.95
bbq-satepakket