- Description
-
This sausage, created from the best wild boar and fresh chestnuts and juniper berries, is a masterpiece from Eline. Beautiful flavours and textures combined in one great sausage. All natural off course!
- Bereiding
-
Laat de worst op kamertemperatuur komen. Grill of braad op middelhoog tot hoog vuur om en om tot de worst helemaal gaar is. Hou een kerntemperatuur aan van minimaal 70 graden Celsius. Laat voor het serveren enkele minuten rusten.
- Recipes
-
er zijn geen recepten beschikbaar
- Additional information
-
Herkomst Germany Ingredients Wild Zwijnvlees, Varkensvlees, kleurzout (nitriet), zeezout, witte peper, piment, kardemom, komijn, uienpoeder, jeneverbes, tamme kastanje, maiszetmeel, water, emulgator (E450), dextrose, antioxidant (E300) Allergie No Storage Frozen ≤ -18ºC Aging Not aged Fattening Not applicable Cooking method Barbecue, Grill nutricional value N/A - Reviews
-
Write Your Own Review