•  
  Vandaag besteld, vandaag verzonden.
 •  
  Bel (0172) 577 147.
 •  
  Gratis verzenden in Nederland v.a. € 60,-
 •  
  Chat live met ons.
Hollandse Gildehoen

Hollandse Gildehoen

Hollandse Gildehoen

Genieten van kip met smaak

Kip die smaakt zoals het vroeger was. Dat is waar we bij Beef&Steak voor kiezen. Kip hoort normaal te groeien en niet te 'ploffen'. Dat is precies wat de Gildehoen doet. Wat dacht je van kipfilet die niet een glas water loslaat bij het bakken en ook nog eens smaakvol is? Of een kippendij, heerlijk en waarschijnlijk het lekkerste stukje van de kip. Met de kippenvleugels van de Gildehoen maak je de lekkerste Chicken Wings.

Meer ruimte

Kip is een zeer populair vleessoort ons land. Zo populair dat pluimveehouders vaak werken met de zogenaamde 'plofkip'. Het is een gekweekt ras dat zo snel groeit dat het bijna niet meer op de eigen poten kan staan. Onze Gildehoen is van een ander ras, namelijk het Hubbard ras, en groeit veel minder snel. Een veel natuurlijkere kip dus, die ook nog eens veel meer ruimte krijgt in de stal.

Geen antibiotica

En dan nog antibiotica. Bij de 'plofkip' zit het standaard in het voer. Preventief heet dat. De Gildehoen en de Label Rouge kip krijgen zulk voer zeker niet. De Gildehoen is gegarandeerd vrij van antibiotica!

Geniet daarom van echte smaak en kies voor een 'echte' kip.

Vragen?

Heb je vragen over de Gildehoen of ander vlees van Beef&Steak? Neem dan contact met ons op via e-mail: info@beefensteak.nl, of telefoon: 0172-577147.

Van hoog naar laag sorteren

6 artikel(en)

Zoekt u iets heel speciaals?

Wij helpen u graag.