- Beschrijving
-
De Jacob's Ladder is een variant van runder spareribs. Een langwerpige streng rundvlees met 5-6 botten erin. Ook wel bekend als de short rib, alleen langer uitgesneden. PitmasterX maakte een filmpje van de bereiding van Sherwood Jacobs Ladder:
- Recepten
-
-
Vaca Atolada (Brazilian Short Ribs)
Een heerlijk recept voor een compleet menu. Traditioneel Braziliaans gerecht! -
Wagyu Short Ribs
Heerlijk recept voor onze Wagyu Short Ribs. -
Koreaanse short ribs
Probeer eens short ribs op Koreaanse wijze, heerlijk! -
Beef Ribs met zelfgemaakte BBQ saus
Heerlijke recept met Country Style ribs, oftewel krabbetjes. Heerlijk met de BBQ saus van de Sea Side Smokers! -
Balsamico glazed Angus flat ribs met salade
Zo lekker maak je beef ribs nooit meer! Leuk om te doen, nog leuker om te proeven.
-
- Extra informatie
-
Herkomst Ierland Ingrediëntendeclaratie 100% rundvlees Allergie Allergenenvrij, Glutenvrij, Lactosevrij, MSG-vrij, Notenvrij Opslagconditie Diepvriesproduct ≤ -18ºC Rijping Gerijpt Manier van afmesten Grasgevoerd Bereidingsmethode Barbecue voedingswaarde energie: 220kcal, vet: 11,4g, koolhydraten: 0g, eiwitten: 27,2g - Reviews
-
Klantenreviews 9 item(s)
- Goede instapper
-
Uitstekende service van beefensteak! Zeer betrouwbaar.
Het vlees zelf: voor de prijs een mooi product. Echter de vet dooradering of "marble" is vrij laag, voor meer (of beter) moet je dan ook een prijsklasse hoger. Dat is iets om rekening mee te houden.product - 1e Online kennismaken ????????
-
Afgelopen week voor het eerst online een mooi stuk vlees besteld, wat een top service ???????? bezorging was duidelijk 1e tijdschema tussen 3 uur en later de dag een tijdschema van 30 min ????
Mooie grote koelkast met de bestelde producten.
Dit mooie stuk vlees gaat een waar feest worden dit weekend !!!product - Heerlijk!
-
Geweldig stuk vlees wat we op de UDS(Ugly Drum Smoker) hebben bereid. Low & Slow met whiskeyhout gerookt en alleen wat peper en zout gebruikt voor de rub. Ik kan hier helaas geen foto's posten ;)
product - Low&Slow Heerlijk stuk vlees!
-
Deze Beef Ribs Low & Slow op de kamado.
Hadden ruim 12 uur nodig (3000gr) maar het resultaat was geweldig.
We dachten nog een stuk voor de volgende dag over te houden maar het ging schoon op.
Ik heb deze gerubt met Black Ops rub en na de stall welke 4 uur lang duurde ingepakt in folie.
Daarna doorgegaard naar 92 graden en een half uur laten rusten.
Ik heb eikenhout gebruiktom er een lekkere rooksmaak aan tegeven.product - Superservice
-
Aantal weken geleden short ribs besteld. Ik had een aantal vragen over de bereiding en ik kreeg direct antwoord. De short ribs waren heerlijk! Bedankt voor de goede service, super blij mee.
product - Dikke 6 Rib
-
Super mooi stuk vlees binnen gehad, na zo'n 7 uur op de BBQ was die heerlijk mals! viel zo van het bot. Vergis je niet in het verwijderen van het vet van het vlees, is eventjes wennen.
product - Alles op
-
Wat een topper! Ik was bang dat het veel te veel was maar alles is op gegaan!
product - Heerlijk en veel voor weinig!
-
Prachtig stuk vlees voor laegh en traegh
product - Veel en lekker voor weinig!
-
Supermals!
product
Schrijf uw eigen review