- Beschrijving
-
Heerlijk, malse flank steaks van dit prachtige grasgevoerde rund, geleverd door onze topleverancier Sherwood Foods
- Bereiding
-
Laat de steak op kamertemperatuur komen. Kruid vervolgens de steak naar eigen smaak. Grill de streak op hoog vuur gedurende 3-5 minuten per kant tot een kerntemperatuur van 50-52 graden. Haal de steak van het vuur en laat deze (afgedekt) rusten tot een kerntemperatuur van 55-57 graden (Medium-Rare) of 57-60 graden (Medium).
- Recepten
-
-
Philadelphia "Philly" Cheesesteak Burrito
De Klassieker uit Philadelphia met een twist
-
- Extra informatie
-
Herkomst Ierland Ingrediëntendeclaratie 100% rundvlees Allergie Allergenenvrij, Glutenvrij, Lactosevrij, MSG-vrij, Notenvrij Opslagconditie Diepvriesproduct ≤ -18ºC Rijping Gerijpt Manier van afmesten Grasgevoerd Bereidingsmethode Barbecue, Grill voedingswaarde Nee - Reviews
-
Klantenreviews 1 item(s)
- Mooi, stevig, mals en vol smaak
-
De 700 gram versie gebakken in de pan en oven en het was heerlijk! Eerst 3 minuten per kant in de koekenpan en daarna 5 minuten rusten in de oven op 100 graden. Vanwege de grootte het stuk eerst in tweeën gesneden met een dunner en dikker deel. Voor de volgende keer zou ik het dunnere deel op hoger vuur 2min per kant bakken maar voor nu top! Dun gesneden dwars op de draad geeft een mals stuk vlees dat wel stevig is. Vol smaak en meer dan zout en peper was zeker niet nodig. Geserveerd met gebakken paddestoelen, aardappeltjes en een groene salade.
product
Schrijf uw eigen review