•  
  Vandaag besteld, dinsdagavond geleverd.
 •  
  Bel (0172) 577 147.
 •  
  Gratis verzenden in Nederland v.a. € 60,-
 •  
  Chat live met ons.
BBQow

BBQow

BBQow

De BBQOW.
Een BBQ voor echte grillmasters.

Ontdek het vakmanschap waarmee deze unieke BBQOW is gemaakt en beleef de ultieme BBQ ervaring. Een dikke grill waar je trots op kan zijn! Geheel custom-made geëngineerd als ode aan de koe, waar ons heerlijke vlees vandaan komt.

Ontdek de BBQ.

Wat maakt deze BBQ tot de beste grill die er is? Wij nemen je graag mee op een reis langs alle geheimen van onze BBQOW. Ontdek hoe deze BBQ, buiten zijn unieke uiterlijk, garant staat voor een perfecte BBQ experience.

BBQow grill

Geen compromissen. Kunst dat nog beter werkt dan dat het eruit ziet.

De koe is vervaardigd van Cor-Ten staal, de BBQ ton van RVS. Cor-Ten vanwege de typische roestige kleur, lange levensduur en het geringe onderhoud. RVS omdat je niet anders wilt in je buitenkeuken!

Mannelijker wordt het niet. Custom design BBQOW van Cor-Ten staal.

Onze missie is de meest waanzinnige grill ooit maken! Leer hoe Creative Craftsmen, twee vrienden verbonden door een passie voor de BBQ en eten in de buitenlucht, de beste grill ooit hebben ontworpen.

Geen standaard onderdelen, geen compromissen. Robuuste materialen bewerkt met machines die opereren tot op een tiende van de millimeter.

De Grill

Maximaal grilloppervlakten Het grilloppervlak van de BBQOW bestaat uit vier grillrekken. Elk afzonderlijk afneembaar, goed reinigbaar en gemaakt van robuuste spijlen. Met een afmeting van 80 x 36 cm is er ruimte genoeg voor het bereiden van grote en bijzondere stukken vlees.

Het Rookschot

Maak er eenvoudig een smoker van Met het plaatsen van het rookschot maak je van de grill een volwaardige smoker. Het schot is voorzien van nauwkeurig bepaalde gaten zodat rook en hitte op de juiste manier langs het vlees stromen. Hiermee kan je een temperatuurverschil van ruim 100 graden tussen de compartimenten te creëren! Onmisbaar voor Low en Slow.

Luchtcirculatie

Stel de luchttoevoer in per grill. De BBQOW heeft een drie tal manieren voor het voeden en verstikken van het vuur. Aan de zijkant beschikt hij over twee hendels om luchttoevoer nauwkeurig te regelen. Aan de achterzijde onder de staart is de uitlaat. Het ziet er niet alleen goed uit, maar zorgt tevens voor een perfecte luchtstroom om het vuur mee te controleren.

Brandstof

Het vuur voeden zonder temperatuurverlies Het vuur is aan beide kanten van de grill te voeden. Middels deze toevoerluiken is het zeer eenvoudig om zonder de deksel te openen rookhout of extra briketten toe te voegen. Ontworpen met Precisie Van complex 3D model naar strak bouwpakket Alle onderdelen worden door hoogwaardige CNC gestuurde lasersnijmachines uitgesneden en gezet. Dit alles zorgt ervoor dat de BBQOW, vervaardigd uit 3mm dik Cor-Ten staal en 2mm dik RVS zonder laswerk en met minimale toleranties, door jou tot leven kan worden gewekt.

Het Oormerk

Een unieke BBQOW verdient een uniek nummer Omdat we niet voor elke BBQOW een nieuwe naam kunnen bedenken, maar ze wel een unieke identicatie mee willen geven komt de BBQOW met een eigen nummer. Geen enkele BBQOW verlaat de stal zonder uniek oormerk. Bewaar 'm goed!

Van hoog naar laag sorteren

2 artikel(en)

Zoekt u iets heel speciaals?

Wij helpen u graag.

Rating: 9.1, gebaseerd op 12268 beoordelingen.