•  
    Kies zelf je leverdag
  •  
    Bel (0172) 577 147.
  •  
    Gratis verzenden in Nederland v.a. € 60,-
  •  
    Chat live met ons.

Hete Kolen

Dit tweede boek van Jeroen en Leonard staat geheel in het teken van koken met de keramische barbecue.
€ 24,95 Incl. BTW
Artikelnummer: 75970001
Gewicht: Nee

Beschikbaarheid: Niet op voorraad

Vandaag voor 16:00 uur besteld, morgen in huis
Bestel nog €60 voor gratis verzending
Beschrijving

Jeroen Hazebroek is barbecuekok en kookt van jongs af aan op open vuur. In 2006 kwam hij in aanraking met de kamado en sinds 2007 is hij eigenaar van het bedrijf Het Kookvuur, dat zich bezighoudt met catering, demonstraties en workshops. Leonard Elenbaas is chef-kok en eigenaar van restaurant Pure Passie in ’s Gravezande en kookt vrijwel dagelijks met een kamado in zijn restaurantkeuken.

Recepten
er zijn geen recepten beschikbaar
Extra informatie
Herkomst Nee
Ingrediëntendeclaratie Nee
Allergie Nee
Opslagconditie Nee
Rijping Nee
Manier van afmesten Nee
Gewicht Nee
voedingswaarde N/B
Reviews

Schrijf uw eigen review

Hoe waardeert u dit product? *

 
1 1 ster
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
product

Zoekt u iets heel speciaals?

Wij helpen u graag.

Rating: 9.2, gebaseerd op 13921 beoordelingen.