Selecteer eigen leverdatum
Voor 11u besteld, zelfde avond in huis
Gratis verzenden in NL vanaf €75.-
Recyclebare verpakking

Lamsvlees

Lamsvlees

Heerlijk en kwalitatief hoogwaardige lamsvlees koop je bij Beef&Steak. Van lamsrack tot lamshaas, lamsbout en veel meer. 

... Lees meer
Sorteer
Foto-tabel
sort-descending
Lamsspies-gekruid
Lamsvlees
ca. 200 gram
€ 11,99
lamszadel
Lamsvlees
ca. 1100 gram
€ 32,99
lamsrack-nieuw-zeelands-lamsvlees
Lamsvlees
ca. 650 gram
€ 42,29
lamshaas-nieuw-zeelands-lamsvlees
Lamsvlees
ca. 450 gram
€ 18,69
lamsbout-nieuw-zeelands-lamsvlees
Lamsvlees
ca. 1600 gram
€ 27,29
Lamsbout-gezaagd
Lamsvlees
ca. 450 gram
€ 13,79
Nieuw-Zeelands-lamsvlees-achterschenkel
Lamsvlees
ca. 950 gram
€ 23,79
lamsfilet-nieuw-zeelands-lamsvlees
Lamsvlees
ca. 650 gram
€ 31,29
Lamsgehakt
Lamsvlees
ca. 250 gram
€ 6,79
Lamsvlees-t-bone
Lamsvlees
ca. 700 gram
€ 27,99
per pagina

Nieuw-Zeelands lamsvlees bestellen

Kwalitatief hoogwaardig lamsvlees bestellen, doe je bij Beef&Steak. Wij hopen je met als Bourgondische online slager te kunnen voorzien van een smakelijk stuk lamsvlees. Ook bieden wij workshops aan, zodat je zelf leert hoe je het lamsvlees het best kunt bereiden. Deze cursussen zijn er zowel voor beginners als voor gevorderden. Ben je op zoek naar gedegen advies over het lamsvlees wat wij aanbieden? Lees dan snel verder!


Nieuw-Zeelands lamsvlees bestellen van de beste kwaliteit

Wil je dit weekend nog van hoogwaardig lamsvlees genieten? Kies er dan voor om het lekkerste lamsvlees online te bestellen. Wij beschikken over heerlijk Nieuw-Zeelands lamsvlees, dat je eenvoudig online kunt bestellen. Hierbij heb je keuze uit onder andere lamslende, lamsbout, lamsrack of een lamsburger. Maar buiten Nieuw-Zeelands lamsvlees, bieden wij ook Texelaar lamsvlees aan. Weet je al welk lamsvlees je wilt bestellen, maar niet hoe je deze het beste kunt bereiden? Bekijk dan onze receptenpagina. Hier vind je bijvoorbeeld een smakelijk recept voor gegrilde lamsrack met Pinot-Noir marinade. Dat wordt gegarandeerd smullen! 


Bestel jouw lamsvlees vóór 11:00 uur en het wordt vandaag nog verzonden

Bestel vandaag nog het lekkerste lamsvlees en ga voor een maximale culinaire beleving. Wanneer je vóór 11.00 uur bestelt, heb je het dezelfde avond al in huis!. Zo kan je morgen al aan de slag met de bereiding van jouw diner met vrienden. Voor meer informatie kan je natuurlijk contact met ons opnemen. Dit doe je door te bellen naar (0172) 577 147. Je kan ook mailen naar info@beefensteak.nl. of door gebruik te maken van de chatfunctie.