Selecteer eigen leverdatum
Voor 11u besteld, zelfde avond in huis
Gratis verzenden in NL vanaf €75.-
Recyclebare verpakking

Nieuw-Zeelands lamsvlees

Nieuw-Zeelands lamsvlees

Nieuw-Zeelands lamsvlees staat bekend om haar subtiele smaak en malsheid. De landerijen in Nieuw-Zeeland zijn enorm uitgestrekt en de dieren lopen daar vrij en grazen alle grassen, kruiden en eetbare planten die ze tegenkomen.

... Lees meer
Sorteer
Foto-tabel
sort-descending
Lamsspies-gekruid
Lamsvlees
ca. 200 gram
€ 11,99
lamszadel
Lamsvlees
ca. 1100 gram
€ 32,99
lamsrack-nieuw-zeelands-lamsvlees
Lamsvlees
ca. 650 gram
€ 42,29
lamshaas-nieuw-zeelands-lamsvlees
Lamsvlees
ca. 450 gram
€ 18,69
lamsbout-nieuw-zeelands-lamsvlees
Lamsvlees
ca. 1500 gram
€ 25,59
Lamsbout-gezaagd
Lamsvlees
ca. 450 gram
€ 13,79
Nieuw-Zeelands-lamsvlees-achterschenkel
Lamsvlees
ca. 950 gram
€ 23,79
lamsfilet-nieuw-zeelands-lamsvlees
Lamsvlees
ca. 600 gram
€ 28,89
Lamsvlees-t-bone
Lamsvlees
ca. 700 gram
€ 27,99
per pagina
De landeigenaren worden met zorg geselecteerd en werken allemaal volgens de vastgestelde richtlijnen:


Richtlijnen Nieuw-Zeelands lamsvlees

- Naturel; de hele keten is en werkt naturel: geen toevoegingen, antibiotica, pesticiden en hormonen. Alles is 100% puur natuur.

- Integriteit; iedereen in de keten streeft hetzelfde doel na. Alle boeren en producenten streven naar pure kwaliteit, welzijn en eerlijkheid in de keten. Door de openheid en transparantie door de hele keten wordt een eerlijk product geproduceerd waar eenieder 100% achter staat.

- Kwaliteit; de kwaliteit van het lamsvlees is het hele jaar hetzelfde en daarmee is het product geschikt om het hele jaar op tafel te kunnen staan.Dit kan alleen bereikt worden door het kwalitatief hoogstaande product, de beste productiefaciliteit en verpakking en de perfectie opslagcondities, zowel vers als diepvries. Om die reden kan het product tot wel 3 jaar in de vriezer bewaard blijven zonder kwaliteitsverlies.

Beef&Steak werkt met diverse merken uit Nieuw-Zeeland waar Ovation één van de belangrijkste is, samen met Silver Fern Farms.


Nieuw-Zeelandse Farms

Ovation werkt voornamelijk op het Noordeiland van Nieuw-Zeeland. Zij hebben dit eiland in 4 verschillende gebieden verdeeld; King Country, Central Plains, East Cape en Hawke's Bay. Met regionale farmers zoals Paparata Farms, Otokurau Station, Mantle Hill en Anawai Station zijn ze verzekerd van de beste lammeren die dit landschap kan voortbrengen.

Silver Fern Farm is een bedrijf dat zich naast lamsvlees ook heeft gespecialiseerd in herten- en rundvlees. Ze werken enkel met gecertificeerde farmers en het Silver Fern Farms Farm Assurance programma. Met dit programma wordt het dierenwelzijn, de gezondheid en de voedselveiligheid gegarandeerd. Waipori Station is één van de aangesloten farmers. Met een gebied van 12.000 hectare bestaande uit weelderig groen gras, is dit een waar paradijs.