•  
  Kies zelf je leverdag
 •  
  Bel (0172) 577 147.
 •  
  Gratis verzenden in Nederland v.a. € 60,-
 •  
  Chat live met ons.

Zoekt u iets heel speciaals?

Wij helpen u graag.

 • Heerlijke sappige runderspareribs waren nog nooit zo lekker! Bekijk recept
 • Zo lekker maak je beef ribs nooit meer! Leuk om te doen, nog leuker om te proeven. Bekijk recept
 • Hoe maak je nu die krokante korst bij buikspek? Hier het geheim! Bekijk recept
 • Het welbekende BBQ recept met de langzaam gegaarde buikspekjes. Bekijk recept
 • Smaakvol gerecht met een heerlijk stukje Iberico Buikspek. Take it slow! Bekijk recept
 • "Smoked Beef Cheeks" een heerlijke variant met runderwangen Bekijk recept
 • Picanha met een heerlijke, zelfgemaakte rub. Makkelijk te maken en te bereiden. Bekijk recept
 • Heerlijk stoofgerecht met runderwangen. In de Dutch oven op de BBQ of binnen in de keuken te bereiden. Bekijk recept
 • Een biefstuk bakken kan op veel verschillende manieren. Met ingrediënten van goede kwaliteit kunt u op veel verschillende manieren een smaakvol gerecht op tafel zetten. Voor een keer iets anders dan bakken van de biefstuk, volgt u het gemakkelijke recept voor gesmoorde biefstuk met gesmoorde uien en paprika. Geserveerd met rijst is dit een prachtige variatie op het simpel bakken van een biefstuk.

  Uw biefstuk bakken in de speciale kruiden Essence

  In dit recept zult u zien dat u uw biefstuk gaat bakken in Essence. Dit is een smaakvol kruidenmengsel, wat u op eenvoudige wijze zelf maakt. De mix van paprikapoeder, zeezout, zwarte peper en uienpoeder in combinatie met Cayenne peper, oregano en tijm geven een heerlijke samenstelling van smaken. Hierin mengt u uw biefstuk alvorens het bakken. Dit geeft een heerlijke rijke smaak waar u van zult watertanden. Volg de rest van het recept stap voor stap en zet dit lekkere gerecht met trots op tafel.

  Koop het vlees voor het bakken van deze biefstuk bij de online slager

  Wilt u dit recept ook uitproberen? U kunt gemakkelijk online heerlijke stukken biefstuk kopen bij Beef&Steak. Wilt u het proberen met een kalfsbiefstuk of een bizonbiefstuk? Of probeer de luxe Wagyu biefstuk! Bestel vandaag vóór 16.15 uur en u kunt morgen het recept al uitproberen met uw prachtige stukken biefstuk van Beef&Steak. Heeft u vragen? Stel ze gerust telefonisch via (0172) 577 147

  Bekijk recept

73-81 of 350

Pagina:
 1. 1
 2. ...
 3. 7
 4. 8
 5. 9
 6. 10
 7. 11
 8. ...
 9. 39

Rating: 9.3, gebaseerd op 13921 beoordelingen.