Italiaanse Chuck Eye Steaks

Italiaanse Chuck Eye Steaks
Gekruide chuck eye steaks met een traditioneel Italiaanse kruidenrub

Ingrediënten

4 stuks Chuck Eye Steak

4 theelepels gedroogde oregano

4 theelepels gedroogde tijm

4 theelepels gedroogde rozemarijn

2 theelepels grof zout

1 theelepels gemalen zwarte peper

1 theelepel mosterdpoeder

2 theelepels olijfolie

Overige benodigdheden:

Bastingkwast

Skillet of grillpan

Bereiding

Meng in een kom alle droge ingredienten goed door elkaar.

Smeer de steak in met de olijfolie en kruid vervolgens met de zelfgemaakte kruidenrub. Dek ze vervolgens af (met huishoudfolie) en laat een uurtje in de koelkast staan.

Grill de steaks direct en op ongeveer 200 graden aan 1 kant gedurende 3-4 minuten. Keer om en grill de andere kant in ongeveer 2-3 minuten. Haal de steaks van het vuur en laat nog 5 tot minuten afgedekt doorgaren.

Eet smakelijk!