Standing rib roast met knoflook en tijm

Standing rib roast met knoflook en tijm
Standing rib roast met knoflook en tijm

Ingrediënten

Ingrediënten:
(voor 6 personen)
1 (Prime) Rib Roast

 
4 fijngesneden teentjes knoflook
1 theelepel verse thijm
een half theelepeltje zout
1 theelepel gemalen zwarte peper
2 theelepels olijfolie

Bereiding

Bereidingswijze:
1) snij de knoflook en de thijm fijn
2) doe de knoflook, thijm, peper, zout in een kom en voeg de olijfolie toe.
3) Roer dit tot een geheel
4) smeer de ribroast in met de gemaakte marrinade en laat het tot 12 uur afgedekt rusten in de koeling.
5) Verwarm de oven op 155 graden
6) Zet de standing rib roast in de oven voor 2 uur, tot een kerntemperatuur van 52 graden.
7) 10 minuten afgedekt laten rusten en eet smakelijk!