Cheesy Spinazie-Artisjokbrood

Cheesy Spinazie-Artisjokbrood
Lekker bijgerecht van de BBQ. Varieer zoveel je wil met dit handige recept.

Ingrediënten

voor 4-6 personen:

1 Heel brood, ongesneden
200 gr Verse spinazie, geblancheerd
85 gr Artisjokken, dun gesneden
4 tn Knoflook, gepoft
60 gr Roomboter, gesmolten
1 tl Uienpoeder
30 gr Parmezaanse kaas, geraspt
50 gr Geraspte mozarella
Zeezout & Zwarte peper

Bereiding

1: Verwarm de bbq voor naar 185 C° indirect grillen.
2: Verzamel alle ingredienten, en snijd het brood kruislings in.
3: Giet de helft van de gesmolten boter in de groeven van het brood.
4: Verdeel nu de geblancheerde spinazie, artisjokken, knoflook, uienpoeder, parmezaan & mozzarella (houdt van beide nog een klein beetje achter) in de groeven van het brood.
5: Strooi wat zeezout & peper als laatste over het brood en strooi de laatste restjes geraspte kaas erover.
6: Grill het brood indirect op de bbq ongeveer 30 minuten.
7: Serveer het brood samen met de garnalen! Een beetje aioli erbij is altijd lekker!