Gemarineerde eendenborst met chilisaus

Gemarineerde eendenborst met chilisaus
Gemarineerde eendenborst met chilisaus

Ingrediënten

Ingrediënten

 

4 eendenborsten

 

Voor de marinade

½ kop zoete chilisaus

½ kop sojasaus

1 uitgeperste limoen

1 Verse Rode paprika in dunne plakjes

Serveren

gegrilde groenten

partjes limoen

Gesneden verse peper om te garneren

Bereiding

Bereidingsmethode

 

Kerf de huid van de eendenborst in met een scherp mes. Meng de sojasaus, chilisaus en limoensap in een kom. Leg de eendenborsten in de marinade en laat een nacht in de koelkast staan.

Laat voor bereiding de eendenborsten op kamertemperatuur komen en grill de huidkant tot de huid krokant is. Draai de eendenborsten om en gaar ongeveer 5 minuten. Op de barbecue; 180 graden, op de grillpan: medium heet.

Laat de eendenborsten 5 minuten rusten onder een dakje van aluminiumfolie.

Grill intussen de groenten op barbecue of grillplaat.

Serveer met stukje limoen en chilisaus.