Portobello- en halloumiburger

Portobello- en halloumiburger
Heerlijke portobello- en halloumiburger volgens het recept van Santa Maria

Ingrediënten

4 porties

4 portobello's

1 zakje Santa Maria Sweet Chili marinade

Zeezout en versgemalen peper naar smaak toevoegen

1 pak halloumikaas, in schijven

1 tomaat, in schijven

1 avocado, in schijven

Gemarineerde rode ui, in schijven

Santa Maria American BBQ Sauce Hickory

Hamburgerbroodjes

Bereiding

Verwijder de stelen van de portobello's en leg ze minstens 30 minuten in de marinade. Gril de portobello's 10 minuten, of totdat ze een mooie kleur hebben. Voeg peper en zout toe. Besmeer de plakken halloumi met een beetje olijfolie en gril aan beide kanten totdat de kaas goudbruin is. Nu belegt u de hamburgerbroodjes. Begin met avocado, tomaat en gemarineerde rode ui. Voeg de portobello's, halloumi en BBQ Sauce toe.