•  
  Vandaag besteld, morgen in huis.
 •  
  Bel (0172) 577 147.
 •  
  Gratis verzenden in Nederland v.a. € 60,-
 •  
  Chat live met ons.
Santa Maria BBQ

Santa Maria BBQ

Santa Maria BBQ

Historie

In 1911 werd in Gothenburg een thee-en kruidenierswinkeltje geopend door C. Leon Berg. In de jaren 40 werd deze, inmiddels goed gegroeide, winkel overgenomen door Norfalks AB. Al snel groeide dit bedrijf tot de grootste kruidenonderneming in Zweden. Zoon Lars-Olaf Mattsson neemt de zaak over in 1968 en richt al snel zijn pijlen op het Europese vasteland.

In 2001 word de naam veranderd in Santa Maria World, de naam van het winkeltje waar het in 1911 allemaal mee begon. Santa Maria is momenteel de grootste smaakonderneming in Scandinavië en blijft innoveren in waar ze goed in zijn; Smaak

Uitgebreid assortiment

Santa Maria heeft een uitgebreid BBQ assortiment met bijzondere producten die meer smaak geven aan BBQ-gerechten. Zoals bijvoorbeeld de Amerikaanse BBQ sauzen. Ze zijn bereid in Amerika, en gemaakt van verse, lokaal geteelde ingrediënten zoals chilipeper, kruiden en tomaten. Met de kruidige rubs wordt de smaak van vlees of vis versterkt zonder dat er voorbereidingstijd nodig is. En vlees dat een uur gemarineerd is in een van de marinades, is gegarandeerd heerlijk smaakvol en mals. En tenslotte grilloils, te gebruiken voor en tijdens het grillen waardoor wordt voorkomen dat het vlees uitdroogt en er tegelijkertijd een subtiele smaak wordt toegevoegd.

Met deze producten wordt iedere BBQ gegarandeerd een succes!

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Zoekt u iets heel speciaals?

Wij helpen u graag.

Rating: 9.1, gebaseerd op 10832 beoordelingen.