Rundvlees

Rundvlees

(1) Review (s) |

Rundvlees

Rundvlees

Bij Beef&Streak vindt u het beste rundvlees van diverse bekende rundrassen. Op deze website vindt u daarnaast een overzicht van allerlei andere soorten vlees. Of u nu op zoek bent naar kip of speciaal rundvlees van de Japanse Wagyu: bij Beef&Steak kunt u altijd terecht.

Vele soorten

Er zijn vele soorten rundvlees te verkrijgen bij Beef&Steak. Het vlees van de Aberdeen Angus is Schots rundvlees dat 28 dagen wordt gerijpt waardoor het lekker mals en sappig wordt. Heerlijk om te serveren met verse frites en een gezonde salade. Het rundvlees van de Wagyu is een speciaal soort rundvlees, afkomstig uit Japan. Maar er bestaat ook een Australische variant. Ieder soort vlees heeft zijn eigen, typische kenmerken. Maar Beef&Steak heeft u nog veel meer soorten rundvlees te bieden. Benieuwd welke soorten dat zijn? Kijkt u dan verder in ons assortiment.

Contact

Wilt u meer weten over de verschillende soorten vlees die wij verkopen? Of hebt u nog vragen over onze service? Neemt u dan vooral contact met ons op. U kunt bellen naar 0172-577147; U kunt een e-mail sturen naar info@beefensteak.nl

Van hoog naar laag sorteren

1-24 of 99

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Zoekt u iets heel speciaals?

Wij helpen u graag.