Selecteer eigen leverdatum
Voor 11u besteld, zelfde avond in huis
Gratis verzenden in NL vanaf €75.-
Recyclebare verpakking

Black Angus Grain-Fed Bavette

Artikelnummer: 5196
5,0

Niet op voorraad





Een meesterlijke steak met een heerlijke bite. Succes verzekerd!
  • Niet tevreden, geld terug garantie
  • Voor 11:00 besteld, dezelfde avond in huis
  • Gratis verzending in NL v.a. €75,-
  • 9,3 o.b.v. 19.485 beoordelingen
Over dit product

BLACK ANGUS GRAIN-FED BAVETTE

  • Meesterlijke steak
  • Met een heerlijke bite
  • Met mooie draad en fantastische marmering

Wil je een heerlijke bavette proberen? Ga dan voor de Black Angus Grain-Fed Bavette!

HALVE MAAN

De bavette, ook wel "halve maan" genoemd door slagers, is een stukje vergeten vlees. Waar het tot voor kort nog door het tartaarvlees werd gedraaid wordt het nu eindelijk gezien als een volwaardige steak.

En terecht! Een mooie draad en fantastische marmering. Op de grill komt deze steak het beste tot zijn recht.

BLACK ANGUS RUNDVLEES

De Black Angus is het beroemdste runderras ter wereld. Dit hoornloze ras staat bekend om zijn sublieme vlees. Voor de melk worden deze koeien niet gehouden.

Onze Australische Angus is 200 dagen met graan afgemest en dat zie je terug in de sublieme marmering. Australië is 185 keer zo groot als Nederland met 22 miljoen inwoners.

De veestapel in Australië is groter dan het aantal inwoners, maar door de grootte van het land hebben de runderen er ontzettend veel vrije ruimte.

Bij BEEF&STEAK kun je een heerlijke Black Angus Grain-Fed Bavette kopen. Ga voor deze heerlijke 'halve maan' en geniet van deze delicatesse van de Black Angus. 

Bereiding
Grill de steak om en om gedurende 3 tot 5 minuten per kant. Laat vervolgens minimaal 10 minuten (afgedekt) liggen om na te garen. Alleen peper en zout is voldoende.
Meer Informatie
Herkomst Australië
Ingrediëntendeclaratie 100% rundvlees
Opslagconditie Diepvriesproduct ≤ -18ºC
Rijping Gerijpt
Voeding Graangevoerd
Soort Rundvlees
voedingswaarde energie: 192kcal, vet: 8g, koolhydraten: 0g, eiwitten: 28g
SKU 5196
Reviews
Chris Almekinders
November 2019
Hemelse Bavette
Bij het uitpakken merk je meteen dat je hier te maken hebt met een top product, mooi randje vet en prachtig vlees.
We hebben deze Bavette licht gezouten en met de reverse sear methode bereid op de BBQ (120 C).
Als de kerntemperatuur van het vlees 48 C aangeeft haal je het van de BBQ en plaatst het onder aluminium folie.
Daarna de BBQ flink opstoken (>250 C) en dan op de SEAR Grate een mooi grill-ruitje creëren.
Kerntemperatuur 58-62 C is perfect voor een superlekker mals stuk vlees.
Dit stuk vlees behoeft geen extra kruiden om toch hemels te smaken.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Black Angus Grain-Fed Bavette
loader
Bezig met laden...

check-circle U heeft uw review aangeboden ter goedkeuring.

Vaak samen gekocht
livar-filetlapje
Livar Varkensvlees
ca. 250 gram
€ 11,49
mexican-bbq-worst
Varkensvlees
ca. 300 gram
€ 5,29
livar-mini-rollade-gekruid
Livar Varkensvlees
ca. 500 gram
€ 16,95
Iberico-cabecero-nek
Iberico Varkensvlees
ca. 2100 gram
€ 67,95
Miguel-Vergara-Flat-ribs
Angus Rundvlees
ca. 850 gram
€ 42,49
ierse-beef-hammer
Iers Rundvlees
ca. 2700 gram
€ 53,95
Varkens-reepjes-shoarma
Varkensvlees
ca. 250 gram
€ 2,99
barbecueworst-livar
Livar Varkensvlees
€ 4,99
scholfilet
Vis, Schaal- en Schelpdieren
ca. 75 gram
€ 3,19
pork-belly-burnt-ends-pakket