- Beschrijving
-
Côte de boeuf van het onovertroffen USA Beef, in verschillende gewichten. Een werkelijk schitterende prime rib van de USA Grain-Fed Angus. Prachtig gemarmerd, mooi mondgevoel en uitgebreid smakenpallet. De in bone prime rib is de ribeye, maar dan met het bot. Deze côte de boeuf wordt tussen de botten gesneden. Een sublieme smaaksensatie.
De Amerikaanse runderen krijgen 100 dagen enkel graan gevoerd. Dit zorgt voor een fijne marmering. Het intramusculaire vet gaat vervolgens tussen het spierweefsel zitten. Dit zorgt voor een voortreffelijke smaak.
Voor vragen of voor extra informatie kunt u ons bereiken via de chatfunctie. U kunt ons ook bereiken op het telefoonummer: 0172-577 147 of mail naar: info@beefensteak.nl. Wij helpen u graag!
Een smakelijke bereidingswijze van een Cote de Boeuf is om deze te roken. Dit kan uiteraard ook in een ProQ smoker. Hier leert u hoe dat moet:
- Bereiding
-
Laat de steak op kamertemperatuur komen. Kruid vervolgens naar eigen smaak. Grill de steak op hoog vuur gedurende 5-8 minuten per kant tot een kerntemperatuur van ongeveer 52-54 graden. Laat vervolgens 10 minuten (afgedekt) rusten tot deze is doorgegaard tot ongeveer 55-57 graden (Medium-Rare) of 57-60 graden (Medium).
- Recepten
-
-
Gegrilde Dry-Aged Cote de Boef
De mooie natuurlijke smaak van rijping komt goed naar voren bij dit gerecht. -
Schotse Cote de Boeuf met Barolo en Selderij
Een combinatie van een aantal heerlijke smaken. Perfect recept voor een diner met vrienden of familie. -
Cote de Boeuf met sjalotjes in rode wijnsaus
Mooi gerecht met een groot runder braadstuk. Bereiding met bot voor nog meer smaak en een prachtige presentatie.
-
- Extra informatie
-
Herkomst USA Ingrediëntendeclaratie 100% rundvlees Allergie Allergenenvrij, Glutenvrij, Lactosevrij, MSG-vrij, Notenvrij Opslagconditie Diepvriesproduct ≤ -18ºC Rijping Gerijpt Manier van afmesten Graangevoerd Bereidingsmethode Barbecue, Oven, Grill voedingswaarde Nee - Reviews
-
Klantenreviews 6 item(s)
- Jeffrey S.
-
Vandaag heerlijke cote boeuf gemaakt van jullie! Langzaam en indirect op temperatuur gemaakt en toen de vlam erin!
product - Dennis
-
geroosterd op de webereven laten rusten en dan aansnijdenheerlijk!!!!
product - Ben & Jeanette
-
Na bestelling volgende dag in huis. Prima verpakt. Kan niet beter. Prachtig stuk van 1000gram. Bot is ongeveer 10% mooi gemarmerd. Dit stuk op de Bigg Green Egg op hoog vuur(220C) beide zijden 2*3min/15sec zodat er aan elke zijde een mooi ruitjespatroon ontstaat. Daarna ingepakt in folie en laten rusten tot een kerntemperatuur van 52graden (tijdsduur ongeveer 75 minuten). Daarna gerookt zout en wat peper toegevoegd en smullen maar. Geweldige smaak. Op naar de volgende bestelling.
product - Joop Teiwes
-
Als ik het kon zou ik een 10 geven voor dit stuk vlees wat een heerlijkheid wat een smaak. Van mijn leven nog nooit z'n lekker stuk vlees gegeten.
product - jsn
-
The 1.7 kilo version: cover with salt sear for 3 minutes each side on stove top on medium high: 25 minutes in the oven at 180 turning once rest for 10 minutes = perfect!
product - Erik
-
Prachtig stuk vlees: mooi gemarmerd en hele fijne smaak. Ik heb het stuk traag gegaard in de oven (10u op 65
product
Schrijf uw eigen review