USA Grain-Fed Cote de Boeuf

Cote de boeuf van onovertroffen USA Grain-Fed.
Herkomst: USA Opslagconditie: Diepvriesproduct ≤ -18ºC

* Verplichte velden

€ 44,95 Incl. BTW
- +
€ 44,95 Incl. BTW
Artikelnummer: 5161

Beschikbaarheid: Op voorraad

Beschrijving

Côte de boeuf van het onovertroffen USA Beef, in verschillende gewichten. Een werkelijk schitterende prime rib van de USA Grain-Fed Angus. Prachtig gemarmerd, mooi mondgevoel en uitgebreid smakenpallet. De in bone prime rib is de ribeye, maar dan met het bot. Deze côte de boeuf wordt tussen de botten gesneden. Een sublieme smaaksensatie.

De Amerikaanse runderen krijgen 100 dagen enkel graan gevoerd. Dit zorgt voor een fijne marmering. Het intramusculaire vet gaat vervolgens tussen het spierweefsel zitten. Dit zorgt voor een voortreffelijke smaak.

Voor vragen of voor extra informatie kunt u ons bereiken via de chatfunctie. U kunt ons ook bereiken op het telefoonummer: 0172-577 147 of mail naar: info@beefensteak.nl. Wij helpen u graag!

Een smakelijke bereidingswijze van een Cote de Boeuf is om deze te roken. Dit kan uiteraard ook in een ProQ smoker. Hier leert u hoe dat moet:

Bereiding
Laat de steak op kamertemperatuur komen. Kruid vervolgens naar eigen smaak. Grill de steak op hoog vuur gedurende 5-8 minuten per kant tot een kerntemperatuur van ongeveer 52-54 graden. Laat vervolgens 10 minuten (afgedekt) rusten tot deze is doorgegaard tot ongeveer 55-57 graden (Medium-Rare) of 57-60 graden (Medium).
Recepten
Extra informatie
Herkomst USA
Ingrediëntendeclaratie 100% rundvlees
Allergie Allergenenvrij, Glutenvrij, Lactosevrij, MSG-vrij, Notenvrij
Opslagconditie Diepvriesproduct ≤ -18ºC
Rijping Gerijpt
Manier van afmesten Graangevoerd
Bereidingsmethode Barbecue, Oven, Grill
voedingswaarde Nee
Reviews

Klantenreviews 6 item(s)

Jeffrey S.
Vandaag heerlijke cote boeuf gemaakt van jullie! Langzaam en indirect op temperatuur gemaakt en toen de vlam erin!
product
Review by Jeffrey S. / (Geplaatst op 11-11-2015)
Dennis
geroosterd op de webereven laten rusten en dan aansnijdenheerlijk!!!!
product
Review by Dennis / (Geplaatst op 23-08-2015)
Ben & Jeanette
Na bestelling volgende dag in huis. Prima verpakt. Kan niet beter. Prachtig stuk van 1000gram. Bot is ongeveer 10% mooi gemarmerd. Dit stuk op de Bigg Green Egg op hoog vuur(220C) beide zijden 2*3min/15sec zodat er aan elke zijde een mooi ruitjespatroon ontstaat. Daarna ingepakt in folie en laten rusten tot een kerntemperatuur van 52graden (tijdsduur ongeveer 75 minuten). Daarna gerookt zout en wat peper toegevoegd en smullen maar. Geweldige smaak. Op naar de volgende bestelling.
product
Review by Ben & Jeanette / (Geplaatst op 10-09-2013)
Joop Teiwes
Als ik het kon zou ik een 10 geven voor dit stuk vlees wat een heerlijkheid wat een smaak. Van mijn leven nog nooit z'n lekker stuk vlees gegeten.
product
Review by Joop Teiwes / (Geplaatst op 08-05-2013)
jsn
The 1.7 kilo version: cover with salt sear for 3 minutes each side on stove top on medium high: 25 minutes in the oven at 180 turning once rest for 10 minutes = perfect!
product
Review by jsn / (Geplaatst op 01-07-2012)
Erik
Prachtig stuk vlees: mooi gemarmerd en hele fijne smaak. Ik heb het stuk traag gegaard in de oven (10u op 65
product
Review by Erik / (Geplaatst op 30-01-2012)

Schrijf uw eigen review

Hoe waardeert u dit product? *

 
1 1 ster
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
product

Zoekt u iets heel speciaals?

Wij helpen u graag.