•  
    Vandaag besteld, dinsdagavond geleverd.
  •  
    Bel (0172) 577 147.
  •  
    Gratis verzenden in Nederland v.a. € 60,-
  •  
    Chat live met ons.
a15% off
Picanha Rundvlees

Ierse Sherwood Picanha

Heerlijke vlees van Ierse bodem. Een prachtig staartstuk met mooie vetkap. perfect voor iedere BBQ.
Herkomst: Ierland Opslagconditie: Diepvriesproduct ≤ -18ºC

* Verplichte velden

Special Price € 16,96

Normale prijs: € 19,95

Incl. BTW
- +

Special Price € 16,96

Normale prijs: € 19,95

Incl. BTW
Artikelnummer: 4894

Beschikbaarheid: Op voorraad

Vandaag besteld, Dinsdagavond geleverd
Bestel nog €60 voor gratis verzending
Beschrijving

Ierse runderen

De runderen in Ierland genieten naast een prachtig uitzicht ook van het zeer malse gras. Geen worden dus dat deze runderen geheel grasgevoerd zijn. De bodem van Ierland zit vol met mineralen en dit proef je terug in het vlees van deze robuuste runderen.

De picanha

De picanha is een typisch Zuid-Amerikaans product, maar natuurlijk hebben alle runderen dit prachtige stuk vlees. De picanha zit in de bil van het rund en kenmerkt zich door de driehoekige vorm en mooie vetkap. Het vlees is redelijk mager, echter vol van smaak. Met een kerntemepratuur van 52-55 graden heeft u een prachtig rose-gegaard stuk vlees op uw bord. Gaar de picanha in zijn geheel en snij mooie, dikke plakken, op de draad.

 

Contact
Voor vragen of voor extra informatie kunt u ons bereiken via de chatfunctie. U kunt ons ook bereiken op het telefoonnummer: 0172-577 147 of mail naar: info@beefensteak.nl. Wij helpen u graag!

Bereiding

Laat de picanha op kamertemperatuur komen. Snij vervolgens de vetkap kruislings in tot en met het onderliggende vlies. Kruid de picanha naar eigen smaak rondom. Gaar de picanha op middelhoog vuur tot een kerntemperatuur van ongeveer 47-48 graden. Grill vervolgens de picanha op hoog vuur aan beide kanten tot het rondom een mooie kleur heeft.

(Let op: het is mogelijk dat door druipend vet steekvlammen ontstaan. Zorg voor de juiste kleding, hulpmiddelen en hou zo veel mogelijk afstand)

Hou een kerntemperatuur aan van ongeveer 52-54 graden. Laat de picanha ongeveer 10 minuten rusten tot een uiteindelijke kerntemperatuur van 55-57 graden (Medium-Rare) of 57-60 graden (Medium).

Recepten
Extra informatie
Herkomst Ierland
Ingrediëntendeclaratie 100% rundvlees
Allergie Allergenenvrij, Glutenvrij, Lactosevrij, MSG-vrij, Notenvrij
Opslagconditie Diepvriesproduct ≤ -18ºC
Rijping Gerijpt
Manier van afmesten Grasgevoerd
Bereidingsmethode Barbecue, Oven, Grill
Reviews

Klantenreviews 1 item(s)

Mooie Picanha voor een fijne prijs!
Volle romige smaak!
product
Review by Martine / (Geplaatst op 11-04-2018)

Schrijf uw eigen review

Hoe waardeert u dit product? *

 
1 1 ster
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
product

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

Zoekt u iets heel speciaals?

Wij helpen u graag.

Rating: 9.2, gebaseerd op 13202 beoordelingen.