•  
    Vandaag besteld, vandaag verzonden.
  •  
    Bel (0172) 577 147.
  •  
    Gratis verzenden in Nederland v.a. € 60,-
  •  
    Chat live met ons.

Iberico spareribs

Hemelse spareribs voor fijnproevers. Per 2 spareribs verpakt. Hoe zwaarder de verpakking, hoe meer vlees op de ribben!
Herkomst: Spanje Opslagconditie: Diepvriesproduct ≤ -18ºC
€ 7,49 Incl. BTW
Artikelnummer: 4216

Beschikbaarheid: Niet op voorraad

Vandaag voor 11:00 uur besteld, zaterdag geleverd
Alleen vriestransport
Beschrijving
Hemelse spareribs voor fijnproevers. Per 2 spareribs verpakt. Hoe zwaarder de verpakking, hoe meer vlees op de ribben!
Recepten
Extra informatie
Herkomst Spanje
Ingrediëntendeclaratie 100% varkensvlees
Opslagconditie Diepvriesproduct ≤ -18ºC
Geschikt voor Nee
Rijping Niet gerijpt
Manier van afmesten Nee
Bereidingsmethode barbecue, Oven
Beoordelen

Klantenreviews 17 item(s)

Wel OK
Wij vonden de ribben lekker, maar niet zo bijzonder. Ik maak de volgende keer (voor minder geld) gewoon de dikbevleesde ribben klaar van het wroetvarken
product
Review by Thomas / (Geplaatst op 01-11-2016)
Johan van Triest
Ribs waren dun bevleesd dus veel bot en weinig vlees voor je geld. Hel vlees wat over was was trouwens wel lekker een bijzondere smaak.
product
Review by Johan van Triest / (Geplaatst op 25-07-2015)
Danny
Absoluut niet te vergelijken met normale spare ribs zo veel lekkerder!
product
Review by Danny / (Geplaatst op 05-01-2014)
Dick van der Vuurst
Iberico. Spareribs zijn niet duur maar als je bedenkt. Dat je hoofdzakelijk bot koopt valt dat ook wel weer mee de smaak is wel lekker maar het is zeker geen aanrader
product
Review by Dick van der Vuurst / (Geplaatst op 27-07-2013)
Frans Koolbergen
Buikvlies verwijderen 1 dag in de marinade. 2 uur rond de 160 graden in de Qamado BBQ. En uitkijken dat je je vingers er niet bij op eet! Er gaat niets boven zelf gemarineerde Iberico spareribs.
product
Review by Frans Koolbergen / (Geplaatst op 19-06-2013)
H. Van der Spoel
prima ribs! gewoon op de bbq dan een beetje grof zout. De rub die erbij zit vond ik niet lekker ruiken: teveel paprika naar mijn smaak.
product
Review by H. Van der Spoel / (Geplaatst op 19-06-2013)
M.K
Ribben mild gekruid en 3 uur in de BGE op 100gr. Geweldig!! Buitenkant lekker knapperig van binnen boterzacht.
product
Review by M.K / (Geplaatst op 30-12-2012)
Geertruid Winnemuller
Dag Beef and Steak we hebben vandaag jullie recept gevolgd voor deze spare ribs en... Als eerste wat een heerlijk eerlijk vlees maar.. In het recept staat dat je het vlees moet garen in de oven (of bbq) gedurende 3 uren. En dat is denken wij ca. 3 kwartier tot 1 uurtje te lang. We hebben onze oven op 150 gr. (geen hete lucht) gezet (tussendoor nog alleen de bovenwarmte aangezet) en drie uren gegaard en jammer het werd te droog. Dus als ik jullie was zou ik het recept aanpassen tot 2 uur of iets langer. Laat de eters af en toe extra in de oven kijken hoe lekker het braait en het op tijd eruit nemen. Maar.... HET WAS HEERLIJK!
product
Review by Geertruid Winnemuller / (Geplaatst op 02-12-2012)
robert de jonge
De ribs insmeren met beef en steak rib rubdan met basterd suiker insmeren. In de oven leggen ongeveer 4 uurtjes op 125 gr.Om de 3 kwartier insmeren met een mengsel van 4 eetlepels appelsap1 eetlepel mosterd 1 eetlepel azijnhalve eetlepel rib ruben halve eetlepel basterdsuiker. Als de iberico klaar zijn dan weet je niet wat je proeft!!! heerlijk!!
product
Review by robert de jonge / (Geplaatst op 20-11-2012)
G. Koelwijn
Vandaag Iberico spareribs geprobeerd. Exact volgens het recept van beef en steak dus na marineren 3 uur op de big green egg op 150C. Resultaat? Toch wat tegenvallend gezien de enthousiaste reacties hier. Smaak op zich erg lekker echter de ribs waren wat uitgedroogd. Bovendien zat er weinig vlees aan. Sommige stukken alleen een centimeter tussen de ribjes. Het vlees van het Iberico varken is onovertroffen. Maar ik zoek nog steeds naar de perfecte bereidingswijze.
product
Review by G. Koelwijn / (Geplaatst op 20-10-2012)
r. De jonge
Heb ze na het marineren volgens b&seerst op de bbq gelegt lekker een kleurtje laten geven. Na 10 min. in een voorverwarmde oven gelegt! En de geur is echt heerlijkzoals een sappige ham ruikt het!! laat het nu nog zeker een uur of 2 1/2 liggen met regelmatig omdraaien.
product
Review by r. De jonge / (Geplaatst op 03-08-2012)
pavv
UItstekende Spareribs...de smaak is onovertroffen. Even het vlies eraf halen en een klein beetje rub erop. Vervolgens bij even ruim 100
product
Review by pavv / (Geplaatst op 31-07-2012)
Gilbert Heikamp
Moet eerlijk zeggen dit was heerlijk!!! Heb ze zo op de BBQ gedaan zonder marinade. (wil het eerst echt proeven) na ongeveer 4/45 uur eraf gehaald en ze waren zo mals als...... tja vul maar in!!! Met andere woorden voor wie van spare-ribs houdt en eens wat anders wil proberen.....
product
Review by Gilbert Heikamp / (Geplaatst op 22-07-2012)
Stefan
Heel licht gemarineerd uurtje in mengsel van zeezout groene peper olijfolie en citroensap twee uur in de oven en het meest fantastische vlees dat ik ooit gehad heb. Hele keuken heeft een dag naar serranoham geroken en zo smaakten deze spareribs ook.
product
Review by Stefan / (Geplaatst op 20-07-2012)
Louise
Oh oh oh wat een feest! Zo lekker hebben we ze hier thuis nog nooit gegeten. Niet teveel mee knoeien dus zo puur mogelijk laten in een lichte marinade van wat honing en sojasaus met een weinig specerijen. TOP!!!
product
Review by Louise / (Geplaatst op 16-06-2012)
Joey
"deze spareribs heb ik een nachtje in de rode wijn gemarineerd met wat tijm knoflook rosemarijn en een beetje azijn vervolgens indirect op mijn weber gebbq""t volgens de 3-2-1 metode dan worden ze mooi mals en valt het vlees zo van het botje. de smaak van de sparerib leek heel erg op die van de spaanse ham de jamon serano ik vond het heel verasend"
product
Review by Joey / (Geplaatst op 25-09-2011)
Des Tamerus
Een ware beleving!! Heerlijke pure smaak en super te behandelen. Wel een tip: doe niet teveel zout erop! Beetje zeezout is voldoende. GEWELDIG!! Echt een aanrader. Met vriendelijke groet Sandra
product
Review by Des Tamerus / (Geplaatst op 31-05-2011)

Schrijf uw eigen review

Hoe waardeert u dit product? *

 
1 1 ster
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
product

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

Zoekt u iets heel speciaals?

Wij helpen u graag.